Bella Hadid en Hailey Bieber schitteren in sensuele Versace-campagne

Bella Hadid is het gezicht van een sprankelende Versace-campagne. Ook Hailey Bieber is te zien in de campagne die is geschoten aan de kust van de Middellandse Zee.

De campagne is gelinkt aan de lancering van twee nieuwe Versace-geurtjes. Hailey Bieber is het gezicht van Dylan Turquoise en Bella Hadid van Dylan Blue. De twee topmodellen zijn naast collega’s ook goede vriendinnen.

Goddelijke Versace-campagne met Bella Hadid

Maar bazin boven bazin: Bella Hadid is de vrouw die centraal staat in de nieuwe campagne. ’s Werelds mooiste vrouw volgens de wetenschap showt haar killerbody in een bikini en kleedt zich uit in de campagnevideo. Op de koop toe deelt ze ook nog wat behind the scenes-beelden.

Bella Hadid en Versace zijn geen onbekenden van elkaar. Het half-Nederlandse topmodel liep de afgelopen jaren mee in eigenlijk alle shows van het Italiaanse modehuis.

Hailey Bieber

Naast Bella Hadid schittert Hailey Bieber in de sensuele campagne van Versace. De beelden zijn geschoten op Cavallo, een klein Frans eiland tussen Corsica en Sardinië. Ook zij voegt op de koop nog een behind the scenes-foto toe, waarbij ze haar Amerikaanse volgers eraan herinnert om binnenkort te stemmen.

Het is voor zowel Bella Hadid als Hailey Bieber de eerste shoot buiten de Verenigde Staten sinds de pandemie. Mocht je om wat voor redenen dan ook geïnteresseerd zijn in de nieuwe eau de parfums, dan vind je hier meer informatie over Dylan Turqoise en hier over Dylan Blue.

Jennifer Lopez en Kendall Jenner

Het is de tweede keer dit jaar dat Versace uitpakt met twee mega-celebrities. Begin 2020 waren het Jennifer Lopez en Kendall Jenner die in de spotlights stonden. Die campagne centraliseerde rond de jungleprint waarin J.Lo begin deze eeuw ook al eens te zien was. Bekijk de foto’s hier.

😍 Check ook: Elise Schaap met topless shoot in nieuwe Esquire

Reageer op artikel:
Bella Hadid en Hailey Bieber schitteren in sensuele Versace-campagne
Sluiten