Veronica Inside: Gijp geniet van de TV Kantine en Johan in de Bananenbar

De maandagavond is gereserveerd voor de mannen van Veronica Inside. Niet alleen om op de hoogte te blijven van het laatste voetbalnieuws, maar vooral om de lachspieren te trainen. Ook gisteravond waren Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee en Hans Kraay junior weer in topvorm. Geen tijd gehad om te kijken? Geen probleem. Wij zetten de hoogtepunten van Veronica Inside voor je op een rij.

Gisteravond ging het natuurlijk over de razend spannende titelstrijd in de eredivisie, de Champions League en het coronavirus. Serieuze zaken, maar zoals altijd was er gelukkig ook in deze aflevering van Veronica Inside weer genoeg ruimte voor wat lol. Zo dook de dubbelganger van Hans Kraay weer op en werden de dansmoves van Maradona onder de loep genomen, maar het hardste werd er gelachen om de TV Kantine.

René van der Gijp geniet van Pierre en Schreuder

Dat de heren van Veronica Inside fan zijn van de TV Kantine is inmiddels geen geheim meer. Vooral als de voetbalwereld op de hak wordt genomen, zijn ze er als de kippen bij. Zo komen Erik ten Hag en Eric Meijers (die van kutkeeper) regelmatig voorbij. In de aflevering van gisteren was er plek voor twee nieuwe gezichten in de TV Kantine, namelijk die van Pierre van Hooijdonk en Joep Schreuder.

Carlo Boszhard imiteert Joep Schreuder op briljante wijze, maar ook Alain Clark bewijst dat hij een goede imitator is. De zanger lijkt namelijk niet alleen op analist Pierre van Hooijdonk, hij doet hem ook nog eens heel goed na. Dit tot groot genoegen van de heren aan de Veronica Inside tafel, maar daar bleef het niet bij. Wij hebben de grappigste momenten van gisteren op een rij gezet.

Het beste van Veronica Inside

Ook Veronica Inside neemt maatregelen tegen corona

Johan Derksen over zijn avontuur in de Bananenbar

Het Bavaria Zo. moment was weer van hoog niveau

Het belachelijk slechte reclamespotje van Jan Boskamp

De dansmoves van Maradona mogen niet ontbreken in Veronica Inside

En natuurlijk was ook de dubbelganger van Hansie Hansie weer van de partij

Lees ook: 7 interessante en vermakelijke voetbal-podcasts in Nederland

Reageer op artikel:
Veronica Inside: Gijp geniet van de TV Kantine en Johan in de Bananenbar
Sluiten