Precisie en kracht komen perfect samen in deze vernietigende katapult

Jouw jeugd was niet compleet zonder een katapult. Rennen door het bos terwijl je vrienden onder vuur nam met behulp van een stuk hout en een stevig stuk elastiek (of gewoon in de klas, met propjes). Mooie en onbezorgde tijden. Gelukkig kun je deze jeugdherinneringen nieuw leven inblazen met deze geüpgrade versie van het ouderwetse wapentuig.

In de basis is er niet zo veel veranderd. Een stevig handvat en een goed stuk elastiek vormen nog steeds de basis van dit primitieve wapen. Het zijn de toevoegingen die deze katapult gereed maken voor de 21ste eeuw. Zo is hij voorzien van een laser-pointer en een afvuurmechanisme met twee veren zoals je dat kunt kennen van een compoundboog.

Het resultaat een is een handzaam wapen met vernietigende kracht en dodelijke precisie. Perfect om nietsvermoedende collega’s en vrienden de schrik van hun leven te bezorgen. Zeker als je zo’n vervelende collega hebt die een kruisboog die tandenstokers schiet in zijn bezit heeft. Er is zelfs een opzetstuk beschikbaar zodat je er volwaardig pijlen mee kunt afschieten. In dat geval raden we je wel aan om een minder levend object als mikpunt te nemen.

Reageer op artikel:
Precisie en kracht komen perfect samen in deze vernietigende katapult
Sluiten