Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 24 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

Vergeet Snatch, The Gentlemen is je nieuwe favoriete Guy Ritchie-film

Heb jij je ook uitstekend vermaakt met Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Guy Ritchie komt begin 2020 met een nieuwe film. The Gentlemen verschijnt aankomende zomer in de bioscoop en deze week kregen we alvast een voorproefje in de vorm van een knallende nieuwe trailer.

Iedere regisseur heeft zo zijn eigen stijl, maar bij weinig mensen in de filmindustrie is deze zo duidelijk als bij Guy Ritchie. De Brit maakt het liefste keiharde actiefilms over kleurrijke criminelen en laat daarbij altijd genoeg ruimte voor de nodige humor. The Gentlemen is daar geen uitzondering op. Ook deze keer heeft hij weer een lekkere misdaadkomedie gemaakt met een cast waar je ‘U’ tegen zegt.

Sterrencast met Matthew McConaughey

Zo zien we niemand minder dan Matthew McConaughey als Mickey Pearson. Hij is het hoofd van een criminele organisatie en je moet hem dan ook zeker niet in de weg lopen. Natuurlijk gaat dat wel gebeuren, want als je bovenaan staat ben je altijd een interessant doelwit.

Matthew McConaughey krijgt in The Gentlemen dan ook te maken met verschillende criminelen die het op zijn wiet imperium gemunt hebben, en ook zij worden niet gespeeld door de minste namen. Zo zien Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Henry Golding, Colin Farrell, Jeremy Strong, Eddie Marsan en Hugh Grant voorbij komen in de actievolle trailer.

The Gentlemen in de bioscoop

Een uitstekende cast, veel humor, keiharde actie en die typische Guy Ritchie stijl. Je hoeft geen Oscar-waardige film te verwachten, maar al deze ingrediënten zijn in ieder geval wel een garantie voor een hele vermakelijke film. En daar hoeven we gelukkig niet lang op te wachten, want vanaf 20 februari draait The Gentlemen in de Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Men's Journal

Reageer op artikel:
Vergeet Snatch, The Gentlemen is je nieuwe favoriete Guy Ritchie-film
Sluiten