Redactie
Redactie Wheels 3 dec 2020

Op veilingsite Marshals vind jij de tweedehandsauto van je dromen

Als je op zoek bent naar een bijzondere tweedehands auto zijn er verschillende plekken waar je kunt gaan kijken. Uiteraard kom je dan al snel op verkoopsites zoals Marktplaats en Autoscout24 of je gaat alle dealers af die bekend staan om hun unieke aanbod. Maar er is ook een derde optie, namelijk veilingen. En vandaag opent het Nederlandse Marshals Car Auctions haar deuren.

Veel mensen durven het niet aan om een auto via een veiling te kopen. Zonde, want het is helemaal niet zo anders als een auto van Marktplaats halen. Behalve dat het aanbod tweedehands auto’s vaak een stuk unieker is dan op de grote verkoopsites. Daarnaast is het overzichtelijk wat de huidige prijs is, en is er een kans dat je een parel weet te scoren voor een scherpe prijs.

Unieke tweedehands auto’s

Mocht je toch nog niet helemaal zeker zijn, dan is Marshals een uitstekend beginpunt. Dit is namelijk een Nederlandse veilingsite met een voornamelijk Nederlands aanbod. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over transport, extra belastingen en invoerrechten. Het ophalen van de auto doe je gewoon bij de huidige eigenaar. Ook is er de mogelijkheid om de verkoper vragen te stellen. Zo kun je meer te weten komen over de auto voordat je een bod uitbrengt.

Maar het belangrijkste voordeel van een veilingsite is toch wel dat je er echt unieke tweedehands auto’s kunt vinden. Marshals car auctions opende vandaag haar deuren, maar er zijn nu al een aantal prachtige auto’s te vinden. Van een razendsnelle Porsche GT3 tot een klassiek Ferrari 308 GTSI uit ‘82, en zelfs een Honda S800 uit 1968. Genoeg om het hart van autoliefhebbers sneller te laten kloppen.

Tweedehands auto veilingsite Marshal
Deze hele dikke Porsche GT3 staat nu voor je klaar. (Afbeelding: Marshals)

Overigens is Marshals niet alleen een plek om auto’s te kopen, maar ook om te verkopen. Mocht je zelf een unieke auto hebben waar je afscheid van wil nemen, dan kun je deze gemakkelijk te koop aanbieden. Hiervoor hoef je niet je auto naar een dealer te brengen, maar blijft je bolide in eigen beheer. Dat scheelt toch weer. Uiteraard krijg je wel de nodige hulp zodat je auto zo aantrekkelijk mogelijk op de website van Marshals komt.

Meer weten over Marshals?

Kortom, of je nu op zoek bent naar een unieke tweedehands auto of er juist eentje wil verkopen, bij Marshals ben je aan het juiste adres. Wil je meer weten of meteen een bod uitbrengen op die hele fraaie GT3? Kijk dan hier op de website van Marshals.

Reageer op artikel:
Op veilingsite Marshals vind jij de tweedehandsauto van je dromen
Sluiten