10 veelbelovende films die in 2020 in de bioscoop verschijnen

Net als 2019 wordt ook komend jaar weer een feest voor filmliefhebbers. Dit zijn tien van de meest veelbelovende films die in 2020 in de bioscoop verschijnen.

Veelbelovende films in 2020

Afgelopen jaar werden we bekogeld met Disney-remakes, zoals The Lion King en Dumbo. Ook in 2020 zal Disney weer een grote speler zijn, maar er is meer. Tien films om naar uit te kijken.

1. No Time To Die

No Time To Die is de laatste James Bond-film met Daniel Craig en de eerste met een vrouwelijke 007. Lees hier meer over de film, die op 4 april 2020 in de bioscoop verschijnt.

2. Black Widow

In Black Window krijg je een kijkje in het geheimzinnige leven van Natasha Romanoff. Inmiddels is duidelijk dat ze behoorlijk wat heeft meegemaakt en dat ze dit het liefste zo ver mogelijk weg stopt. Dat gaat nu niet meer lukken, want in Black Widow kom je eindelijk meer te weten over het verleden van deze heldin. Lees hier meer. Vanaf 30 april 2020 in de bioscoop.

3. Eternals

Veel Marvel-films komend jaar, maar hier kijken we het meest naar uit. Eternals kun je zien als de Avengers van Marvel Phase 4. Deze superheldengroep werd in 1976 bedacht door Jack Kirby. Eternals zijn superhelden die eruitzien als gewone mensen en het tegen een enorm diverse schare vijanden opnemen. Lees hier meer. 4 november 2020 in de bioscoop.

4. Mulan

2019 was het jaar van Disney en remakes van klassieke films. Komend jaar zal dat wat minder zijn, maar er komt wel een live-action remake van Mulan. Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1998. De première staat gepland voor 27 maart.

5. Bad Boys III

Heerlijk, er komt een nieuwe Bad Boys in 2020. Volledig volgens het originele recept; met Will Smith en Martin Lawrence. Dat kan alleen maar goed gaan. Vanaf 23 januari in de bioscoop.

6. 1917

1917 is een veelbelovende film die zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog. De film, een technisch hoogstandje, verschijnt 9 januari 2020 in de bioscoop. De eerste screening werd overladen met lof. Lees hier meer.

7. Wonder Woman 1984

Naast Black Widow nog een standalone film over een vrouwelijke superheld, maar dan van DC Comics. Wonder Woman 1984 is het vervolg op Wonder Woman uit 1917. In de nieuwe film wordt Diana Prince (Gadot) geconfronteerd met de Koude Oorlog en gaat ze naar de Sovjet-Unie. Lees hier meer. 4 juni 2020 in de bioscoop.

8. Tenet

Tenet is een Amerikaans-Britse actiethriller die is geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan. De hoofdrollen worden vertolkt door John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki en Aaron Taylor-Johnson. Over de inhoud is nog niet veel bekend, maar filmcritici verwachten dat dit een van de beste films van 2020 wordt.

9. Fast & Furious 9

Het personage van Paul Walker keert terug in het negende deel van Fast & Furious. Het is een vervolg op The Fate of the Furious uit 2017 en wat betreft de cast is het een feest der herkenning. 21 mei 2020 in de bioscoop.

10. Birds of Prey

Dan nog eentje voor de fans van DC Comics-films en Harley Quinn in het bijzonder. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit Suicide Squad (2016). Batman is uit Gotham City verdwenen en Harley Quinn heeft Joker verlaten. Als de jonge Cassandra Cain een diamant vindt die aan de misdaadbaas Black Mask toebehoort, besluiten Harley, Black Canary, Huntress en Renee Montoya samen te werken om haar te beschermen. 6 februari 2020 in de bioscoop. Lees hier meer.

De beste films uit 2019

Vooruitkijken is leuk, terugblikken ook. Bekijk hier de tien beste films van 2019.

Reageer op artikel:
10 veelbelovende films die in 2020 in de bioscoop verschijnen
Sluiten