Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 14 mei 2019

Vans onthult Harry Potter collectie met vier Zweinstein sneakers

Vorige maand werd bekendgemaakt dat Vans met een Harry Potter-collectie komt. Maar wat het precies zou worden, was nog niet duidelijk. Nu heeft Vans de Harry Potter-collectie daadwerkelijk onthuld en krijg je voor het eerst een beeld van de magische Zweinstein-sneakers.

Vans x Harry Potter: Zweinstein sneakers van alle afdelingen

De collectie Vans x Harry Potter lijkt uit vier paar sneakers te bestaan, onderverdeeld in de kleuren van de vier afdelingen op de toverschool Zweinstein; Gryffindor (Griffoendor), Ravenclaw (Ravenklauw), Hufflepuff (Huffelpuf) en Slytherin (Zwadderich).

vans, harry potter, magische, zweinstein, sneakers, lijn, collectie, gryffindor, huffelpuff

Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel zaten allemaal bij de afdeling Gryffindor, dus het topitem van de collectie zal de goud-rood gestreepte Sk8-Hi zijn, met het Gryffindor-wapen op de zijkant en een zwart suede voorkant van de schoen. Maar onze favoriet is de Huffelpuff Slip-On. Heerlijke zwarte instappers met op de neus de omziende das uit het wapen van Hufflepuff. De elastieken van de instappers zijn subtiel zwart-geel gestreept. Die willen we sowieso hebben.

Van Gryffindor naar Slytherin

Door naar Slytherin, de afdeling van de slechteriken. Slytherin – in de Nederlandse boeken Zwadderich – is onder anderen het huis van Voldemort en de familie Malfidus. Maar dat weerhoudt Vans er niet van de heuse Slytherin Era uit te brengen. Deze sneakers hebben een zwart slangenleren patroon in combinatie met de afdelingskleuren groen en zilver. En dan hebben nog het model Vans Authentic van Ravenclaw, met een geblokt patroon in de afdelingskleuren blauw en brons.

vans, harry potter, magische, zweinstein, sneakers, lijn, collectie, gryffindor, huffelpuff

Wanneer de Harry Potter-collectie uitkomt, is nog niet bekend. Hou de speciale pagina Vans x Harry Potter in de gaten voor meer informatie.

Meer sneakers

Iedere week houdt Manners je op de hoogte van de veste nieuwe sneakers. We doorspitten voor jou alle collecties om de pareltjes van de bodem te vissen. Bekijk op deze overzichtspagina al het nieuws op het gebied van sneakers.

Reageer op artikel:
Vans onthult Harry Potter collectie met vier Zweinstein sneakers
Sluiten