Redactie
Redactie Health 30 nov 2016

Van 68 naar 93 kilo; de transformatie van deze acteur is insane

Dankzij de huidige technologie hoeven acteurs lang niet altijd tot het gaatje te gaan om er anders uit te zien tijdens de opnames – denk bodysuits en special effects. Toch zijn er nog toegewijde mannen die een nieuwe rol als een goede reden zien om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Zo ook Bollywood’s Aamir Khan, wiens transformatie tot de meest indrukwekkende ooit behoort.

Een aantal jaar geleden heeft de vooraanstaande acteur (ruim 19 miljoen volgers op Twitter), wiens bijnaam Mr. Perfection luidt, voor zijn rol in de film Ghajini negen maanden keihard gewerkt aan zijn lichaam. Het resultaat was toen al behoorlijk verbluffend, maar voor zijn komende film heeft de beste man zijn lichaam echt naar een hoger level gebracht.

Keihard werken voor een goede body

Voor de film Dangal, waarin hij een ouder wordende worstelaar speelt, moest Aamir in zes maanden van 68 naar 93 kilogram gewicht gaan. Voor het tweede deel van de film moest hij weer 25 kilo afvallen en droogtrainen. Een transformatie om eng van te worden, zeker gezien de acteur al 51 levensjaren achter de rug heeft. Alleen maar respect voor deze man. In de bovenstaande video zie je hoe Aamir zijn transformatie onderging.

Reageer op artikel:
Van 68 naar 93 kilo; de transformatie van deze acteur is insane
Sluiten