Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Stijl 12 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Vaderdagtip: geef een prachtige paar Carlo Lanza sokken en steun het Prinses Máxima Centrum

Aankomende zondag is het vaderdag en die dag kun je natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan. Dit is dé dag om je pa te laten weten dat je hem dankbaar bent voor alles wat hij voor je gedaan heeft. Dat hoef je niet te doen met een duur cadeau, want het gaat om het gebaar. Geef hem gewoon iets waar hij wat aan heeft: sokken. Dankzij Carlo Lanza steun je daarmee ook nog eens een goed doel.

Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedere vader zijn hele leven lang kan rekenen op een vaderdagcadeau. Nog veel te vaak zijn er ouders die afscheid moeten nemen van hun kind. Eén van de grootste oorzaken daarvan is kanker. Ieder jaar krijgen ongeveer 600 kinderen deze verschrikkelijke ziekte. Een kwart verliest uiteindelijk deze strijd. Dat moet anders en daar wordt hard aan gewerkt in het Prinses Máxima Centrum.

Meer dan alleen een mooi vaderdagcadeau

Tien jaar geleden besloten ouders en zorgprofessionals om één nationaal kinderoncologisch centrum te beginnen. Alle kinderen met kanker kunnen hier behandeld worden. Zorg en onderzoek worden hier gecombineerd om zo hun missie te laten slagen: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Ieder kind verdient het om oud te worden en zo veel mogelijk vaderdagen te vieren. het Prinses Máxima Centrum werkt daar hard aan.

Carlo Lanza sokken goede doel Prinses Máxima Centrum

Hier is iedereen het mee eens, maar dat kost geld. Gelukkig zijn er vele donateurs en initiatieven die zorgen voor de benodigde financiële middelen. Zo ook Carlo Lanza. Deze verkoper van exclusieve Italiaanse handgemaakte sokken en kousen is namelijk een prachtig initiatief gestart. Van ieder paar sokken dat verkocht wordt, gaat vijf euro naar het Prinses Máxima Centrum. Je krijgt de sokken met een speciaal ontworpen wikkel thuisgestuurd, mét persoonlijke noot als bedankje voor je steun.

Help Carlo Lanzo en steun het Prinses Máxima Centrum

Dus mocht je nog geen vaderdagcadeau geregeld hebben, dan is dit een mooi moment om daar verandering in te brengen. Met zo’n prachtig paar sokken maak je namelijk niet alleen je pa blij, maar help je ook mee in de strijd tegen kinderkanker. Ga daarom snel naar de webwinkel van Carlo Lanza en maak maak er een mooie vaderdag van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Carlo Lanza

Reageer op artikel:
Vaderdagtip: geef een prachtige paar Carlo Lanza sokken en steun het Prinses Máxima Centrum
Sluiten