Upload: trailer voor bizarre sitcom van maker The Office en Parks and Rec.

Het is bijna onwennig om een nieuwe trailer voorbij te zien komen tussen alle uitgestelde films en series. Zo zagen we de afgelopen weken al No Time To Die, de nieuwe Fast and Furious, Mulan en nu ook Black Widow uitgesteld worden tot nader orde. Gelukkig hebben we een nieuwe trailer voor Upload voor je!

Gelukkig is Amazon nog steeds van plan om vanaf 1 mei Upload aan te bieden op Amazon Prime Video. Dat is een gloednieuwe science-fiction comedy van niemand minder dan Greg Daniels. De man achter de Amerikaanse The Office, Parks and Recreation en King of the Hill. Een grote naam in comedy-land dus.

Upload: nieuwe serie van Greg Daniels

Sinds Parks and Recreation, een sitcom die in 2009 begon, heeft Daniels geen nieuwe series meer uitgebracht. Men kijkt dus reikhalzend uit naar Upload, een nieuwe serie waarvoor al in 2017 een pilot werd besteld.

De serie speelt zich af in een toekomst waar je als je dood gaat de optie krijgt om je bewustzijn te uploaden naar een virtuele werkelijkheid. Daar kun je vervolgens voor eeuwig blijven ‘leven’. Je kunt zelfs middels virtual reality (VR) technologie contact blijven houden met mensen die nog in de ‘echte wereld’ leven.

Zij hoeven enkel een virtual reality bril op te zetten en de virtuele werkelijkheid te bezoeken. Volg je het nog? Het is in ieder geval een absurd concept, dat doet denken aan een combinatie tussen The Good Place en Westworld, maar dan met de rake humor van Greg Daniels.

Lakeview

Robbie Amell speelt Nathan, een feestbeest en programmeur die na een autocrash door zijn vriendin geüpload wordt naar de VR-wereld van Lakeview. Dat is een bedrijf dat een luxueus hiernamaals aanbiedt. Een setting zonder grenzen voor Daniels en co. om je de meest komische situaties voor te schotelen.

Je kunt hieronder de eerste trailer checken, waarin je ook kennismaakt met de rest van de cast. Die bestaat onder andere uit Andy Allo, Chris Williams en Kevin Bigley. Upload gaat op 1 mei van start met tien afleveringen op Amazon Prime Video, de streamingdienst die ook in Nederland beschikbaar is.

Beroemde neef en Space Force

Wist je trouwens dat Robbie Amell de neef van Arrow-ster Stephen Amell is? Ze brachten onlangs samen een korte actiefilm uit, Code 8.

Ondertussen is Greg Daniels ook bijna klaar met de productie van een andere serie, Space Force, samen met comedy-legende Steve Carell.

Reageer op artikel:
Upload: trailer voor bizarre sitcom van maker The Office en Parks and Rec.
Sluiten