Jan
Jan Life 2 jan 2019

Upgrade je seksleven: 5 aanpassingen voor meer vuurwerk tussen de lakens

Het nieuwe jaar brengt, zoals altijd, nieuwe kansen. Het is ook de periode van nieuwe voornemens, die in veel gevallen mislukken. Dat idee om echt meer tijd door te brengen in de sportschool blijkt uiteindelijk minder aantrekkelijk te zijn dan je dacht, bovendien zie je tot je stomme verbazing dat je dat pakje sigaretten toch niet had weggegooid. Tijd om een goed voornemen erbij te pakken dat je wel vol kunt kunt houden: je seksleven upgraden.

Tantra voor extra verdieping van je seksleven

Verbinding tijdens de seks is alles. Als je niet zo goed bent in het verbale onderdeel van je seksleven, dan kan Tantra de perfecte stimulans zijn. Het verhoogt het genot en geeft je het gevoel nog meer één te zijn met je partner. De basis is eenvoudig en geeft je vanaf het begin al aan wat de bedoeling is. Je houdt elkaar als het ware beet terwijl je in een zittende positie gemeenschap hebt. Op deze manier zit alles op één lijn: jullie hoofden, de hartstreek en de geslachtsdelen. Wees open minded zonder verwachtingen, vol liefde en passie, kortom de beste positie om haar duidelijk te maken hoezeer je naar haar hebt verlangd. Doen dus, al was het alleen maar om te kunnen zeggen dat je het hebt geprobeerd.

Tijd voor actie: neem initiatief

Niks werkt beter in je seksleven dan een proactieve houding. Sterker nog, vrouwen houden van mannen die initiatief nemen. Het laat de vrouw weten dat je zelfvertrouwen hebt. Het enige minpunt is dat je wel aan moet voelen wanneer het juiste moment is aangebroken. In het huidige #metoo-tijdperk kan het nogal verwarrend zijn om daadwerkelijk initiatief te nemen. In veel gevallen werkt het bijzonder goed om eerst af te tasten of een vrouw open minded genoeg is om je een kans te geven. Vaak werken de meest simpele complimentjes bijzonder goed. Op basis van haar reactie kun je dan een goede risico-analyse maken.

Heb je al een partner, probeer haar dan op een speelse manier enthousiast te maken door te zeggen dat je iets nieuws wil uitproberen. Gooi haar op bed en verras haar door te zeggen hoe lekker ze eruit ziet. Echt, de meest simpele complimentjes doen wonderen.

Seksen kun je altijd en overal

Laten we eerlijk zijn: de slaapkamer is anno 2019 wel de saaiste plek waar je seks kan hebben. Dat bed ken je al, bovendien wordt het op die manier wel erg voorspelbaar. Dat je (seks)partner een nieuw pakje aantrekt is leuk, maar het voegt niks toe. Wees dus creatief en ga buiten de slaapkamer seksen. Dat is niet alleen spannend, ook je partner zal het verrassingselement kunnen waarderen. Dat hoeft niet altijd een extreme plek te zijn zoals het lokale park of een verlaten kerkgebouw, het washok kan net zo goed een ideale plek zijn om je over te geven aan je dierlijke en vleselijke lusten. De nieuwe omgeving stimuleert je zintuigen, bovendien is de extra dimensie van de nieuwe locatie een garantie voor een intense ervaring.

Opwindend: dirty talk

Communicatie is een van de randvoorwaarden voor een goede relatie. Dat is ook relevant voor je seksleven. Als je niet weet waar je partner van houdt, wordt het een stuk lastiger om haar optimaal te verwennen. Dat betekent niet dat je bij iedere aanraking moet vragen of ze het lekker vindt en opgewonden raakt. Afhankelijk van de duur en de band die je met elkaar hebt, kun je voorzichtig proberen haar genot extra te stimuleren door een goede, verbale, erotische communicatie.

Dat wil overigens niet zeggen dat het vulgair moet worden in bed. Niet elke vrouw is er van gediend om voorzien te worden van allerlei benamingen die opwindend zouden klinken. In veel gevallen volstaat het om duidelijk aan te geven wat je opwindend vindt, zonder het heel erg expliciet te verwoorden. Beperk je dus tot aanmoedigingen en hou het leuk en ontspannend.

De sleur doorbreken

Als je een relatie hebt, of al langer een vaste sekspartner, dan is er een kans dat de seks een gewoonte wordt. Dat hoeft niet erg te zijn, maar wat vernieuwing kan geen kwaad. Inmiddels ken je elkaar door en door en weet je elke genotszone blindelings te vinden. Dat vertrouwelijke kan voor een intense ervaring zorgen, je kan ook behoefte hebben aan iets nieuws. De Kamasutra (niet de beurs, maar het handboek) is in dat geval je beste vriend. Kies gewoon de meest ongewone positie uit en je hebt de avond (of nacht) van je leven.

🔥 Nog niet genoeg tips gehad? Wellicht kun je iets met de tips van deze high-end call girl! 🔥

Manofmany

Reageer op artikel:
Upgrade je seksleven: 5 aanpassingen voor meer vuurwerk tussen de lakens
Sluiten