Trailer: los moordzaken op met makers Stranger Things in nieuwe Netflix show

Onopgeloste moordzaken, onverklaarbare verschijnselen en andere mysteries komen binnenkort voorbij in Unsolved Mysteries, een nieuwe Netflix Original.

Dat wordt een reboot van de gelijknamige televisieserie die 23 jaar in Amerika heeft gelopen, tot 2010. Nu brengt Netflix de show terug in de vorm van een docuserie, geproduceerd door het productiebedrijf achter Stranger Things, 21 Laps Entertainment.

Unsolved Mysteries

De eerste zes afleveringen komen beschikbaar op 1 juli. Op een latere, onaangekondigde datum zal de tweede helft van het eerste seizoen volgen.

Door de kenmerkende elementen uit de originele serie te combineren met eigentijdse meeslepende, karaktergedreven verhalen, zijn de twaalf nieuwe afleveringen geworteld in de ervaringen van gewone mensen die het ondenkbare hebben geleefd.

Van het trauma van de onverklaarbare verdwijning of gruwelijke dood van een geliefde tot de schok van een bizarre paranormale ontmoeting. Naast detectives en journalisten bieden familieleden aanwijzingen, presenteren ze theorieën en identificeren ze verdachten, in de hoop dat één kijker de sleutel heeft om het mysterie op te lossen.

Netflix gaat diep

Oftewel, tijd om je innerlijke detective in te zetten, want de mysteries in deze Netflix Original moeten nog opgelost worden. In tegenstelling tot de originele serie heeft Stranger Things producent Shawn Levy ervoor gekozen om niet vier mysteries per aflevering uit te lichten, maar één:

“We hebben een vroege beslissing genomen om dieper in de verhalen te duiken en een meer intieme band met het publiek op te bouwen. Daar heb je tijd voor nodig. De mensen die we interviewen, delen vaak ontzettend pijnlijke ervaringen opnieuw die traumatisch zijn en niet gemakkelijk te bespreken. Deze nieuwe afleveringen richten zich elk op één case die op hoog niveau wordt geproduceerd, geregisseerd, gefotografeerd, bewerkt en van muziek wordt voorzien. Ik denk dat het publiek het heel bevredigend zal vinden. ”

Check hieronder de eerste volledige trailer van Unsolved Mysteries. Op naar 1 juli!

Reageer op artikel:
Trailer: los moordzaken op met makers Stranger Things in nieuwe Netflix show
Sluiten