Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Alle nieuwe unisex sneakers van Ivy Park x Adidas

Eind vorige maand zette Beyoncé Instagram in vuur en vlam in een bodysuit, waarmee ze een nieuwe Ivy Park x Adidas-collectie inluidde. Inmiddels zijn ook de sneakers te koop, in maten voor mannen en vrouwen. We zetten ze op een rij.

Ivy Park is het sportieve kledinglabel van Beyoncé. Opgezet in 2014, gelanceerd in 2016. In 2019 volgden de twee eerste collab-collecties met Adidas. Nu is drop 3 van deze samenwerking te koop.

Nieuwe unisex sneakers Ivy Park x Adidas

De nieuwe collectie van Ivy Park en Adidas bestaat vooral uit sportkleding, voor zowel mannen als vrouwen. Verschillende tinten groen staan centraal in de collectie en die komen ook terug op de sneakers. In de nieuwe drop van Beyoncé vind je zes paar sneakers, waarvan vijf modellen unisex zijn. Beschikbaar in maten voor dames, heren en alles wat dar tussenin zit. We zetten ze op een rij.

Ultraboost OG

Ultraboost OG, sneakers, beyonce, ivy park, adidas, unisex

Om te beginnen met de gifgroene Ultraboost OG. Veel demping en comfort in deze hardloopschoenen. Nu ook een lus aan de achterkant om ze aan je sporttas te hangen. Je koopt ze voor 199,95 euro.

Nite Jogger

Nite Jogger, unisex sneakers, ivy park x adidas
adidas nite jogger, ivy park, sneakers, unisex

In de nieuwe Ivy Park x Adidas-collectie vind je het model Nite Jogger in twee kleurcombinaties. Dit model werd in de jaren 80 gelanceerd als revolutionaire hardloopschoen. Tegenwoordig is het meer een lifestyle-schoen. Je koopt de unisex sneakers voor 159,95 euro.

Forum Low

Forum_Low_Schoenen_Wit_FZ4389_HM1

Klassieke unisex sneakers in zachte off-white en lichtbruine tonen. In de jaren 80 ontworpen als basketbalschoen, tegenwoordig vooral gedragen op straat. Prijs: 129,95 euro.

Forum Mid

Forum_Mid_Schoenen_Groen_FZ4387_HM1

Ook de hoge versie van de Forum vind je in de nieuwe Ivy Park x Adidas-collectie. Beyoncé draagt ze op verschillende campagnefoto’s, maar ze zijn dus ook verkrijgbaar in herenmaten. Je koopt deze unisex sneakers voor 149,95 euro.

👟 Check ook: Deze Baby Yoda-sneakers wil iedere Star Wars-fan hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alle nieuwe unisex sneakers van Ivy Park x Adidas
Sluiten