Undercover seizoen 2 in de maak: dit is het verhaal

De Belgisch-Nederlandse Netflix serie Undercover is een groot succes. Het was dan ook wachten op de aankondiging van Undercover seizoen 2, dat nu is aangekondigd. De synopsis is bekend. Let op, dit artikel kan spoilers bevatten.

Undercover seizoen 2 in de maak

Waar seizoen 1 van de populaire Netflix-serie op dit moment nog massaal bekeken wordt, is Undercover seizoen 2 alweer in de maak. De opnames zijn begonnen en er is goed nieuws voor de fans: de hoofdpersonages Bob Lemmens / ‘Peter Bogaert’ (Tom Waes), Kim de Rooij / ‘Anouk Janssens’ (Anna Drijver), Ferry Bouman (Frank Lammers) en Danielle Bouman (Elise Schaap) zie je allemaal weer terug in het vervolg op seizoen 1.

Tweets voorlezen met Frank Lammers & Anna Drijver | Undercover | Netflix

Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, leidt een heerlijk leventje in zijn villa op de grens van België en Nederland. Dit verandert echter wanneer twee undercover agenten Boumans territorium betreden en in zijn leven proberen te infiltreren om zijn netwerk op te rollen.

Het eerste seizoen van de Netflix-serie speelde zich af rond een camping nabij de grens van België, waar drugsbaas Ferry Bouman een woning had. Undercoveragenten Bob Lemmens / ‘Peter Bogeart’ en Kim de Rooij / ‘Anouk Janssens’ drongen op deze camping het leven binnen van Ferry Bouwman en zijn vriendin Danielle om de enorme XTC-bende op te rollen. In Undercover seizoen 2 lijkt het er wat minder ‘gezellig’ op te worden.

Illegale wapenhandel van Syrië naar België

Nu stuit de politie op een illegale wapenhandel van Syrië naar België. Bob Lemmens gaat undercover bij de betreffende organisatie. Maar Ferry Bouwman, die in de gevangenis zit, probeert er op alle manieren achter te komen wie de ware personen zijn achter de undercoveragenten die hem hebben gepakt.

Succes op Netflix

Net als seizoen 1 verschijnt Undercover seizoen 2 vermoedelijk ook in de lente (2020) uit. De serie wordt eerst in België uitgezonden en verschijnt daarna op Netflix. Undercover seizoen 1 is nog steeds te zien op Netflix in Nederland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en nog heel veel landen. In maart 2019 won Undercover op het Cinequest Film Festival de juryprijs voor beste serie. In Engeland staat de serie in de top 3 best bekeken buitenlandse series op Netflix.

Reageer op artikel:
Undercover seizoen 2 in de maak: dit is het verhaal
Sluiten