Verrassing: Undercover-ster dropt lockdown-film op Netflix

Undercover-ster Frank Lammers heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Zij nieuwe lockdown-film Groeten van Gerri staat nu op Netflix!

Het worden vreemde Oscars dit jaar. Door de huidige pandemie waren eerst alle bioscopen gesloten. Zelfs nu ze open zijn is er voor de fans amper wat te zien, ondanks sympathieke stunts van onder andere Pathé.

Hollywood ligt stil

Studio’s houden immers hun grote blockbusters nog even achter de hand, nu zalen maar op beperkte capaciteit draaien. Het is met volle zalen al pittig genoeg om torenhoge productiekosten terug te verdienen.

Ondertussen ligt Hollywood ook vrijwel volledig stil. Een handjevol acteurs maakt creatief gebruik van de beperkingen, met toffe initiatieven als resultaat. Zendaya en David Washington filmden zelfs een geheime lockdown-film.

Frank Lammers in lockdown-film

Nu heeft Nederland ook zijn eerste echte lockdown-film te pakken: Groeten van Gerri. Dat is een nieuw project van Undercover-acteur Frank Lammers. In plaats van een drugsbaron speelt hij in Groeten van Gerri een docent.

De lockdown-film gaat over Gerri van Vlokhoven, die op stuntelige wijze vanwege de pandemie vanuit huis les geeft aan zijn leerlingen.

Dat gaat op zich nog prima, tot hij na een les vergeet om zij webcam uit te zetten. Dat de docent vervolgens in zijn witte onderbroek besluit te gaan dansen, maakt het er niet beter op. Zij blonde gaan viral, met alle gevolgen van dien.

Nu op Netflix

Frank Lammers speelt niet alleen de hoofdrol in Groeten van Gerri, maar was zelf ook verantwoordelijk voor de regie van de film.

De komedie is duidelijk gemaakt in een setting vol beperkingen, maar doordat de film daar ook juist over gaat past het perfect bij de huidige situatie waar kijkers zich nu veelal in bevinden. Een aanrader!

Groeten van Gerri was tot afgelopen weekend enkel op Pathé Thuis te zien, maar staat sinds gisteren (2 augustus) ook op Netflix. Streamen maar! Check hieronder de officiële trailer.

Reageer op artikel:
Verrassing: Undercover-ster dropt lockdown-film op Netflix
Sluiten