Jan de Raab
Jan de Raab Netflix 14 mrt 2019

Op deze datum verschijnt de allereerste Nederlandse Netflix Original

Goed nieuws voor iedereen die vindt dat er te weinig Nederlandse en Vlaamse producties beschikbaar zijn op Netflix. De nieuwe Nederlands-Belgische serie Undercover, een coproductie van VRT en Netflix, is momenteel te zien op de Belgische zender. Zodra het seizoen afloopt, is de serie ook te zien via Netflix in Nederland. Dat zal op 3 mei plaatsvinden. 

Undercover agenten infiltreren in de drugshandel aan de grens

Undercover is de eerste Netflix Original die in Nederland is opgenomen. De provincie Brabant staat centraal met de drugscriminaliteit als gemeenschappelijke factor. Ferry Bouwman, een van de grootste drugsproducenten ter wereld, heeft het goed voor elkaar. De zaken gaan voorspoedig tot twee agenten op het toneel verschijnen. De undercover agenten trachten te infiltreren om zodoende het criminele netwerk te ontmantelen. In de korte eerste teaser zien we dat Bouwman geweld in ieder geval niet schuwt.

Undercover Trailer – Cinequest 2019

Undercover Trailer Cinequest Film & Creativity Festival 2019 www.cinequest.org

Undercover op Netflix

Ferry Bouwman, de Pablo Escobar van het zuiden, wordt gespeeld door Frank Lammers. Het eerste seizoen zal 10 afleveringen bevatten die op 3 mei allemaal tegelijkertijd beschikbaar komen. Inmiddels zijn ook de opnames voor het tweede seizoen van start gegaan. Tot 3 mei zul je dus nog even geduld moeten hebben. De pijn van het wachten wordt echter wel verzacht. Tot 3 mei worden we in ieder geval verblijd met korte filmpjes over de hoofdrolspelers zoals Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes.

Ontmoet het Undercover duo: Anouk en Peter, vanaf 3 mei te zien op Netflix. #Undercover #Netflix

3,096 Likes, 44 Comments – Netflix Nederland (@netflixnl) on Instagram: “Ontmoet het Undercover duo: Anouk en Peter, vanaf 3 mei te zien op Netflix. #Undercover #Netflix”

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Op deze datum verschijnt de allereerste Nederlandse Netflix Original
Sluiten