Jelle van Es
Jelle van Es Game 21 juni 2017

Gaming Manners: Uncharted The Lost Legacy trapt dit gamejaar af

Volg je de game-industrie niet meer op de voet. Geen nood: daarom is er Gaming Manners. In deze rubriek houden Manners en game-expert Jelle van Es van Pixelcake.nl je op de hoogte van zaken die je moet weten. Vandaag: Uncharted The Lost Legacy.

Als de afgelopen E3 gamebeurs ons één ding heeft geleerd, dan is  het wel dat er  de komende maanden genoeg valt te beleven. Zeker wanneer je een PlayStation 4 thuis hebt staan, komen er mooie tijden aan.

Eén van de eerste games waar je mee aan de slag kunt gaan is Uncharted The Lost Legacy. Hoewel Nathan Drake (de held van de serie) afwezig is, is er genoeg reden om enthousiast te worden van de game. Zo zijn er twee duidelijke hoofdpersonages in de vorm van Chloe en Nadine. Chloe ken je wellicht nog van Uncharted 2 en 3, terwijl Nadine één van de bad guys was uit Uncharted 4. Samen met deze dames ga je op schattenjacht en bezoek je verschillende locaties.

Hieronder vind je een uitgebreide video, waarin je middels gameplay een goed idee krijgt wat je straks kunt verwachten. Uncharted The Lost Legacy komt op 22 augustus uit en gaat  voor vier tientjes over de toonbank.

 

Reageer op artikel:
Gaming Manners: Uncharted The Lost Legacy trapt dit gamejaar af
Sluiten