Pim Jansen
Pim Jansen Food & Drinks 29 juni 2018

Ultiem genot: chocola met Glenlivit whisky

De combinatie van chocolade en whisky is niet zo ongewoon als je in eerste instantie zou denken. Het bespeuren van zachte chocoladetonen in de afdronk is niet ongebruikelijk en sommige whisky’s dragen dan ook de term ‘chocolate’ in de benaming. Wemyss Malts Dark Chocolate Orange (1977) bijvoorbeeld, een redelijk prijzige Speyside Malt whisky van Glenlivit.

Whisky & chocola

Diezelfde distilleerderij brengt nu in samenwerking met MarieBelle, producent van luxe chocolade iets bijzonders op de markt. Het gaat om ethisch verantwoorde chocolade blokjes, doordrenkt met een 18 jaar oude Glenlivit Malt Whisky. Zonde van de whisky? Valt wel mee. Sterker nog: de chocolade blokjes passen perfect bij de whisky van Glenlivit.

De negendelige collectie is nu beschikbaar en zorgt voor een uitzonderlijke ervaring als je wilt genieten  van een goede whisky. Ook leuk als cadeau om je partner te laten wennen aan de smaak van echte whisky. Of om in bed de chocolade samen op te peuzelen als begin van iets spannends. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Ultiem genot: chocola met Glenlivit whisky
Sluiten