Uitzendschema The Mandalorian seizoen 2: alle dagen en tijden op een rij

Morgen is het dan eindelijk zover: dan begint het tweede seizoen van The Mandalorian. Net als het bij het eerste seizoen zullen niet alle afleveringen in één keer beschikbaar zijn op Disney+, maar verschijnen ze wekelijks. Wij zetten alle data en tijden voor je op een rij in een handig uitzendschema. Zo weet je precies wanneer je voor de buis moet zitten.

Het uitzendschema van het tweede seizoen is een stuk overzichtelijker dan die van het eerste. Vorige jaar werd er namelijk regelmatig geschoven met de dagen. In principe was het plan dat er iedere vrijdag een nieuwe aflevering zou verschijnen, maar door de releasedatum van Disney+ en de kerstdagen moest er een aantal keer geschoven worden met de releasedagen.

Baby Yoda is terug!

Seizoen twee van The Mandalorian heeft daar geen last van omdat de release eerder plaatsvindt. De eerste aflevering van seizoen één verscheen op 12 november, maar seizoen twee begint al op 30 oktober. Dat is twee weken eerder en dus komen we niet in de knoop met de kerstdagen. Dit maakt het uitzendschema van The Mandalorian seizoen 2 een stuk eenvoudiger.

Uitzendschema The Mandalorian seizoen 2:

  1. Chapter 9 – 30 oktober
  2. Chapter 10 – 6 november
  3. Chapter 11 – 13 november
  4. Chapter 12 – 20 november
  5. Chapter 13 – 27 november
  6. Chapter 14 – 4 december
  7. Chapter 15 – 11 december
  8. Chapter 16 – 18 december

Hoe laat staan The Mandalorian seizoen 2 afleveringen op Disney+?

Nu weet je op welke dagen er een nieuwe aflevering van The Mandalorian seizoen 2 gaat verschijnen, maar hoe laat moet je klaarzitten? Ook dat is ongewijzigd gebleven. Disney+ kiest er namelijk nog steeds voor om nieuwe films en series om 9.00 uur online te zetten. Je kunt dus al ‘s ochtends genieten van de nieuwe avonturen van Mando en Baby Yoda.

Wil je goed voorbereid aan het nieuwe seizoen beginnen? Dan heb je nog even wat werk te doen. We hebben namelijk verplicht Star Wars-kijkvoer voor je klaarstaan. Zodra je dit gezien hebt, ben je helemaal klaar voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Heb je daar geen tijd voor? Klik dan hier voor een super snelle recap van seizoen één.

Kun je ook niet wachthen op seizoen twee van The Mandalorian, maar heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan snel hier om deze af te sluiten.

Reageer op artikel:
Uitzendschema The Mandalorian seizoen 2: alle dagen en tijden op een rij
Sluiten