Man probeert UFC-vechtster te overvallen en dat had hij beter niet kunnen doen

We hebben het handboek voor overvallers nooit gelezen, maar de eerste regel lijkt ons vrij duidelijk: overval nooit iemand die sterker is dan jezelf. Blijkbaar heeft een dief in Brazilië die memo niet gekregen en leerde zo een zeer pijnlijke les. De man probeerde de telefoon van een op het oog onschuldige dame te jatten. Helaas voor hem bleek zij UFC vechtster Polyana Viana te zijn.

Om te beginnen is deze stoere chick niet snel bang en dus ook niet voor een overvaller met een pistool van karton. Daarnaast heeft ze de kwaliteiten om iemand behoorlijk wat pijn te doen. Polyana Viana won namelijk tien van haar twaalf officiële UFC gevechten. Vier keer op knockout en zes keer op submissie. Deze dame heeft nooit een jury nodig om haar overwinning binnen te halen. Daar kan de overvaller nu over meepraten.

UFC vechtster Polyana Viana slaat van zich af

De overval vond plaats in Rio de Janeiro. Polyana Viana stond in de wijk Jacarepagua te wachten op haar Uber toen de dief opeens voor haar stond. Met een pistool, die later van karton bleek, probeerde hij de 26-jarige dame te dwingen om haar telefoon af te geven. Slechte keuze, want Polyana trapte de overvaller volledig in elkaar en legde hem vervolgens in de houdgreep tot de politie kwam.

“toen ik de man aan zag komen lopen, deed ik snel mijn telefoon in mijn zak. Toen hij dichterbij kwam, zei hij “geef me je telefoon en verroer je niet, want ik ben gewapend.” Toen duwde hij een pistool in mijn rug, maar ik voelde dat deze te zacht was. Hij stond zo dichtbij dat zelf als het een echt pistool was hij nooit de tijd had om te reageren. Dus ik draaide me om en deelde twee stoten en een trap uit. Vervolgens pakte ik hem in een rear-naked choke en wachtte ik op de politie,” aldus Polyana Viana.

Niet de eerste keer

Later die avond deelden Polyana en UFC baas Dana White bovenstaande foto’s van het slachtoffer. Daaruit wordt duidelijk dat ze de dief flink te grazen heeft genomen. De UFC vechtster begint inmiddels ervaren te worden in het in elkaar slaan van overvallers. Eerder trapte ze ook al een andere man in elkaar die het op haar telefoon gemunt had.

Dailymail

Reageer op artikel:
Man probeert UFC-vechtster te overvallen en dat had hij beter niet kunnen doen
Sluiten