Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 11 aug 2020

Derrick Lewis pakt met keiharde KO bizar UFC-record en zorgt voor hilariteit

De UFC is niet echt een sport waar veel gelachen wordt. Gelukkig is er altijd nog Derrick Lewis die regelmatig voor hilariteit zorgt. Afgelopen weekend kwam The Black Beast weer in actie en deed precies wat we van hem gewend zijn. Hij won door middel van een knock-out, waardoor hij een nieuwe record pakte, en leverde weer een hilarisch interview af.

Sinds afgelopen weekend is Derrick Lewis namelijk de vechter met de meeste knock-out overwinningen in de historie van het UFC zwaargewicht. Zijn afgelopen twee gevechten won hij beiden op jurybeslissing. Hierdoor bleef The Black Beast lange tijd op gelijke hoogte staan met Junior Dos Santos en Cain Velasquez. Maar na afgelopen weekend is hij eindelijk het enige zwaargewicht in de UFC met elf knock-outs achter zijn naam.

Imponerende knock-out van Derrick Lewis

En dat was er ook meteen eentje om in te lijsten. Met een snoeihard knietje bracht Lewis zijn tegenstander Aleksei Oleinik aan het wankelen. De Oekraïner kreeg vervolgens een harde rechter op zijn kaak en ging naar de grond. Derrick Lewis dook er bovenop en liet zien waarom ze hem The Black Beast noemen. Oleinik had geen schijn van kans meer.

Zo won de 35-jarige UFC-vechter zijn derde gevecht op rij en mag hij blijven hopen op een titelgevecht. Daarnaast pakte Derrick Lewis dus ook nog een record waar hij trots op mag zijn. Toch ging het op Twitter na zijn gevecht vooral over het post-fight interview.

UFC-vechter met humor

Direct na het gevecht kreeg de man van de avond een koptelefoon op zijn hoofd om op afstand ondervraagd te worden. Hij had alleen nog niet in de gaten dat het interview al begonnen was. Derrick Lewis liet namelijk live op televisie eerst zijn trainer weten dat hij ‘onder grote druk staat.’

Derrick Lewis op Instagram

Dit is overigens niet de eerste keer dat Derrick Lewis de lachers op zijn hand kreeg. Deze UFC-held leverde in het verleden namelijk wel vaker een hilarisch interview af. Daarnaast is het ook zeker de moeite waard om hem te volgen op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Derrick Lewis pakt met keiharde KO bizar UFC-record en zorgt voor hilariteit
Sluiten