Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Stuff 10 dec 2020

Twitter gaat los op peperdure AirPods Max met ‘bh-case’

De peperdure AirPods Max is in het verkeerde keelgat geschoten van fans, experts en tech-journalisten. Twitter gaat los op de nieuwe koptelefoon van Apple en de opmerkelijke case die je daarbij geleverd krijgt.

Als Apple een nieuw product lanceert, zit Twitter op de eerste rij te broeden op kritiek. Zo werd de iPhone 11 Pro na de presentatie van Tim Cook vergeleken met een inductiekookplaat. Niets mis mee, want feedback houdt de boel scherp. Nu gaat de nieuwe koptelefoon AirPods Max aan de digitale schandpaal.

Twitter gaat los op de AirPods Max

Het meest gehoorde kritiekpunt op de koptelefoon met noise cancelling is de hoge prijs. In de Verenigde Staten kost de AirPods Max 549 dollar en in Nederland koop je hem voor 629 euro. Zeshonderdnegenentwintig euro, dat lees je goed. Daarvoor kun je zo ongeveer deze iPhone 11 kopen. Een ander kritiekpunt is de aansluiting en dan zijn er ook nog wat hilarische elementen, zoals de case die Apple heeft ontworpen. Die lijkt meer op een bh of oogmasker. Een overzicht van de reacties op Twitter, waaronder fans, experts en tech-journalisten.

Duidelijk, Bose, Sony en de rest lachen in hun vuistje. Mocht je toevallig op zoek zijn naar een nieuwe headphone: check hier de beste koptelefoons met noise cancelling van 2020. De duurste in het rijtje kost 349,99 euro. Spoiler: die van Apple staat er niet tussen.

Koptelefoon van Apple nu te koop

Kritiek op Twitter of niet, de AirPods Max is ondanks de hoge prijs voor veel Apple-fans een droom die uitkomt. De koptelefoon met noise cancelling is nu te koop in de kleuren ‘spacegrijs’, ‘zilver’, ‘groen’, ‘hemelsblauw’ en ‘roze’. Lees in dit artikel meer over de luxe gadget.

🍏 Check ook: Apple-oprichter Steve Jobs had altijd gelijk (of toch niet?)

Reageer op artikel:
Twitter gaat los op peperdure AirPods Max met ‘bh-case’
Sluiten