Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 22 jun 2019

Droom occasion: dikke Audi A5 Sportback met lekker prijskaartje

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Ditmaal een nette tweedehands Audi A5 Sportback uit 2011 die ook nog eens goed te betalen is.

TweedehandsAudi A5 Sportback 2.0 TFSI Pro Line

Deze tweedehands Audi A5 Sportback uit 2011 is weer een gevalletje ‘een dikke bak voor weinig geld’. Deze Audi is namelijk naarstig op zoek naar een nieuw baasje om de Nederlandse wegen te trotseren, en wie weet ben jij degene waar deze Audi A5 naar op zoek is.

Tweedehands Audi A5 Sportback

Het eerste wat natuurlijk opvalt bij deze tweedehands Audi is zijn lak. De Duitse occasion heeft namelijk een excentriek kleurtje op zijn body, dat lijkt op een perfecte mix tussen bruin en paars. Verder heeft de Audi A5 Sportback een sportief design met een ingekorte kont, vijfspaakse velgen en een dubbele uitlaat om zijn sportieve uitstraling compleet te maken.

Bescheiden occasion met ee net interieur

Het interieur van de tweedehands Audi A5 is geniaal door zijn eenvoud. De occasion heeft stoffen stoelen, een lederen sportstuur, mediasysteem en een DSP Soundsysteem, zodat je geniet van jouw muziek. Verder heeft de Duitse occasion genoeg ruimte door zijn bagageruimte pakket.

Een bescheiden sportieve occasion

Een onwijze snelheidsduivel, dat is deze tweedehands Audi A5 Sportback niet. Wel kan je er onwijs veel rijplezier mee beleven. Onder de motorkap ligt namelijk een sportieve vier cilinder met 179 pk. Die knalt binnen de 9,0 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 222 kilometer per uur. Niet echt een racemonster, maar hij levert je genoeg plezier op.

Lekker prijskaartje

We sluiten af met het laatste en zeker niet het minste aspect van de Audi A5 Sportback. Dat is zijn prijs. Je betaalt maar 16.950 euro voor de toffe tweedehands. Interesse? Meer informatie over de Audi A5 Sportback vind je hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom occasion: dikke Audi A5 Sportback met lekker prijskaartje
Sluiten