Droom occasion: een beest van een Volvo, een dikke XC90

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Volvo XC90 2.0 D5 AWD Insricption

Je moet nog heel even geduld hebben, je kan de deur naar het weekend bijna open trappen! Maar voordat je aan je verdiende ‘goud gele rakker’ begint hebben we nog een dikke bak voor je gevonden! We sluiten de week af met de koning der Volvo’s! Geniet vandaag van een hele dikke Volvo XC90!

Volvo XC90

Robuust met een zakelijk randje

De Zweedse krachtpatser vond het levenslicht in 2016 en is een perfecte mix tussen een robuuste SUV en een zakelijke bolide. Of je nu op modderige wegen rijdt of een collega op moet halen, hij kan het allemaal! De XC90 is lekker hoog, heeft een mooie zwart/grijze lak, enorme lichtmetalen velgen en natuurlijk de onwijs strakke Volvo grill! Hij is netjes, maar trotseert het liefst de onbegaanbare wegen.

Stijlvol design

Uiteraard heeft de Volvo ook een mooi interieur. Het is simplistisch, maar zeer stijlvol. De Volvo XC90 heeft mooie lederen stoelen, een strak dashboard met net navigatiesysteem, mooi middenpaneel en een panoramadak om het af te maken.

Genoeg vermogen

Onder de motorkap ligt een knap staaltje Zweedse kracht. Daar vind je 225 trappelende paardjes die je binnen de 8 seconden naar de 100 km/h trekken. De Volvo heeft een maximumsnelheid van 220 km/h! Verder heeft de krachtpatser pas 72.792 kilometers op zijn teller staan wat hem nog redelijk nieuw maakt!

Een dikke Volvo met een fors prijskaartje

Qua grootte is hij gelijk aan een Range Rover, qua prijs is hij een stuk goedkoper! Ondanks dat kost hij je nog steeds een flinke zak geld. Je tikt de XC90 voor 52.750,- eurootjes op de kop! Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een beest van een Volvo, een dikke XC90
Sluiten