Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 22 mrt 2019

Droom occasion: een beest van een familieauto, de Volvo V90

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Volvo V90 Cross Country D5

Het is gelukkig vrijdag en er staat weer een heel mooi weekend voor de deur! Maar voordat we aan dat weekend beginnen hebben we nog een dikke bolide voor je klaar staan! Dit maal een auto die geschikt is voor de familietaken die het weekend te bieden heeft! Een hele mooie Volvo V90 Cross Country!

Een familieauto met een robuuste uitstraling

Dat je met deze bolide maar al te graag de kinderen naar school brengt of boodschappen doet vinden wij niet gek. De stijlvolle Volvo heeft een zeer strak design, geblindeerde ramen en vier hele dikke 19″ lichtmetalen spaakvelgen. Verder heeft de V90 een goede kont met ‘Cross Country’ details en een mooie dubbele uitlaat.

Een bescheiden interieur

De Volvo V90 heeft een bescheiden maar zeer gaaf interieur. Wat opvalt is het stijlvolle navigatiesysteem wat in het midden van het dashboard pronkt. Verder heeft de V90 een strak schakelpaneel, verwarmde lederen stoelen, strakke Volvo details en een familie-pakket waardoor de bolide over onwijs veel ruimte beschikt. De perfecte familiebak!

Genoeg pk’s om je in de zomer naar Frankrijk te sturen

Onder de motorkap van de robuuste Zweedse bolide ligt een puike vier cilinder diesel motor met 235 pk! De Volvo rijdt je met speels gemak naar toe waar je maar wil! Verder heeft de bolide uit 2018 pas 13.000 kilometers gelopen wat hem eigenlijk nog gloednieuw maakt!

Een familiebak om in te pronken

Hij heeft de looks, moderne bescheidenheid en genoeg power! Een pracht van een Volvo die ideaal is voor het gezinsleven! Mocht je geïnteresseerd zijn in de bolide, dan moet je wel een grote portomonnee hebben! De bolide kost een kleine 59.900 eurootjes! Meer informatie over de auto vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een beest van een familieauto, de Volvo V90
Sluiten