Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 10 mei 2019

Droom occasion: stijlvolle Volvo V90 met een heerlijk kleurtje

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Volvo V90.

Tweedehands Volvo V90

Dat onze Zweedse vrienden van Volvo de laatste jaren onwijs stijlvolle bolides maken staat vast. De XC90 is de koning van de Volvo’s, maar de V90 mag er ook zijn. Vandaag hebben we dus een een tweedehands Volvo V90 die een stijlvolle kleur heeft en lekker door kan rijden.

tweedehands, Volvo V90, occasion

Het eerste wat opvalt bij deze familievriendelijke vierwieler is zijn strakke kleurtje. De matgrijze Volvo V90 ziet er natuurlijk onwijs lekker uit. Daar doen de dikke lichtmetalen velgen, het panoramadak en de onwijs vette Volvo-grill nog een schepje bovenop.

Stijlvolle occasion met veel ruimte

De moderne vaders van tegenwoordig willen naast een strakke look ook praktische voordelen, zoals meer ruimte. Dat heeft deze tweedehands Volvo V90 zeker. Dit is eigenlijk de perfecte combinatie tussen luxe, leuke opties en praktische ruimte. Je zit als een god in de lederen stoelen, kan uitdagend rijden met de ‘drive mode’ en hebt genoeg ruimte voor babyspullen of bouwmateriaal.

Onder de motorkap van de stijlvolle tweedehands Volvo V90 ligt een fijne 4 cilinder met 190 PK. Deze occasion heeft hierdoor lekker veel trekkracht en is ideaal voor een kampeervakantie in Frankrijk of Italië.

Dikke station, maar een schappelijke prijs

Mocht je deze tweedehands Volvo V90 voor je deur willen hebben, dan moet je 39.490 euro ophoesten. Natuurlijk geen koopje, maar voor een Volvo V90 uit 2017 met 75.850 kilometers op de teller is het een prima prijs. Heb je interesse of wil je meer foto’s van deze occasion zien? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: stijlvolle Volvo V90 met een heerlijk kleurtje
Sluiten