Camper occasion: tweedehands Volkswagen T2a voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een hele toffe camper occasion. We hebben namelijk een tweedehands Volkswagen T2a ‘Highroof’ gevonden die ook nog eens een aantrekkelijke prijs heeft.

Tweedehands Volkswagen T2a Highroof uit 1971

Heb jij al altijd al een coole vintage camper willen hebben om tijdens je vakanties de Europese wegen te trotseren? Weet dan dat we een puntgave tweedehands Volkswagen T2a Highroof camper voor je klaar hebben staan. Nog in perfecte staat en met een lekker prijskaartje heeft. Dit is de perfecte tijd om een camper occasion aan te schaffen.

Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion
Bron: Cool Classic Club

Mocht je denken dat dit een oud hok is, dan heb je het mis. Werkelijk alles aan deze tweedehands Volkswagen T2a is gerestaureerd. Om te beginnen is het chassis en de carrosserie goed onder handen genomen en heeft de camper occasion een prachtige blauw/groene lak gekregen.

Daarnaast is er veel aan gelast, zijn de deur- en raamrubbers vervangen, is de dakgoot vernieuwd en gekit, zitten er nu gele mistlampen op, een nieuw dakraam en is de onderkant behandeld tegen roest. Hele waslijst, maar dan weet je in ieder geval in wat voor staat de vrijheidsstrijder op wielen verkeerd.

Deze camper occasion is een tiny house op wielen

Ook op het interieur van de tweedehands Volkswagen T2a is niets bespaard. Het interieur van de camper occasion is volledig custom made met een efficiënte indeling. Door het gebruik van bamboe is er gespaard in gewicht en heeft de camper een tiny house-look.

Je slaapt in een ruim bed, blijft warm door de goede isolatie en hebt beschikking over veel kastruimte. De camper heeft een wasbak met watertank en een gasfornuis, dus je kunt lekker kokkerellen. De surfboard-houder aan de wand maakt deze camper uitermate geschikt voor een surfroadtrip en voor een dosis flower power kun je losgaan op de plantenbakken in de dakgoot.

Gereviseerde motor

Na het opknappen van het exterieur en het interieur was ook de motor aan de beurt. In 2017 is er een gereviseerde 1600 motor geplaatst die nog geen 3.000 kilometer heeft gelopen. Daarnaast is de ruimte van de verbeterde motor goed geïsoleerd, zodat jij op de snelweg gewoon een praatje kunt houden met de bijrijder en je muziek kunt horen.

Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion
Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion
Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion
Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion
Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion

Tweedehands Volkswagen T2a camper occasion
Bron: Cool Classic Club

Scherpe prijs

dan nog de prijs. Waar je verwacht de hoofdprijs te betalen voor deze tweedehands Volkswagen T2a uit 1971, valt dat reuze mee. De unieke camper occasion staat te koop voor 24.000 euro, aan jou om nog te onderhandelen.

Zie je jezelf al rijden in deze vrijheidsstrijder op wielen? Dan moet je bij de Cool Classic Club zijn, daar staat ‘ie’ in de showroom. Meer informatie en foto’s over de camper vind je hier.

Reageer op artikel:
Camper occasion: tweedehands Volkswagen T2a voor een scherpe prijs
Sluiten