Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 26 apr 2019

Droom occasion: een monsterlijke Volkswagen Golf met spierballen

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Volkswagen Golf R 2.0 TSI

Gisteren hadden we nog een dikke Audi RS6 Avant voor je in de aanbieding, vandaag pakken we het iets kleiner aan! Op deze dag voor het koningsweekend hebben we een monsterlijke Volkswagen Golf gevonden die enorm veel power onder de motorkap heeft liggen.

Volkswagen Golf R

Een beest van en Golf

Als we naar het uiterlijk van de sportieve Golf kijken krijgen wij een warm gevoel van binnen. De compacte Duitser heeft een prachtige sneeuwwitte lak in combinatie met zwarte tinten, een perfecte combinatie als je het ons vraagt! Zo heeft de Golf dikke zwarte 19″ lichtmetalen velgen, geblindeerde ramen, een panoramadak en maar liefst vier zwarte uitlaten! Een gouden combinatie!

Een sportief interieur

Naast zijn gave exterieur is ook het interieur piek fijn in orde! Zo beschikt de Volkswagen Golf R over een aantal sportieve opties zoals puike sportstoelen, een leder stuur en F1 schakelflippers voor het echte racegevoel. Verder heeft de Golf een uitgebreid mediasysteem en navigatie zodat je nooit weg kwijt raakt

Een monsterlijk karakter

Het ware monsterlijke karakter van de Volkswagen Golf R ligt onder zijn motorkap. Daar ligt een heerlijke vier cilinder met maar liefst 300 pk! Dat is niet normaal voor een Golf die niet eens een felbegeerde ‘GTI’ is! Je kan deze bolide dus flink op zijn staart trappen, hij zit binnen de 4.9 seconden op de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 250 km/h! Een waar racemonster in een compact formaat.

Een beest met een prijskaartje

Helaas kost deze bolide je een flinke duit. Mocht je een grote portemonnee hebben dan is deze bolide misschien wel wat voor jou. Je moet dan wel even 35.949,- eurootjes neerleggen! Mocht je dat kunnen betalen, of wil je meer lezen over deze bolide uit 2015, klik dan hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een monsterlijke Volkswagen Golf met spierballen
Sluiten