Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 10 aug 2019

Droom occasion: dikke Volkswagen Golf GTI met 290 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een dikke Volkswagen Golf GTI TCR.

Tweedehands Volkswagen Golf GTI TCR

Een dikke occasion hoeft niet per se groot te zijn. Dat wist je natuurlijk al, maar om het nog maar even te bevestigen hebben we vandaag een enorm lekkere tweedehands Volkswagen Golf GTI TCR voor je klaar staan.

Tweedehands Volkswagen Golf GTI TCR

Een compacte occasion waarvoor de gemiddelde autoliefhebber zijn hoofd zeker even omdraait. De tweedehands VW Golf GTI TCR is gewoon perfect in zijn soort. De auto heeft een excentrieke matgrijze lak die hem goed staat, 19 inch lichtmetalen velgen, TCR bumpers en spiegelkappen. Dit allemaal in combinatie met de rode accenten die de auto af maken.

Occasion met veel power en een stijlvol interieur

Ook het interieur van de Volkswagen mag er wezen. De occasion heeft unieke stoelbekleding, een lederen sportstoel, DGS automaat, panoramadak, mediasysteem wat verstopt zit in een grote boordcomputer. Kortom vele leuke opties waar wij blij van worden.

Onder de motorkap van deze tweedehands VW Golf GTI TCR ligt het ware speelplezier. Door de TCR (Touring Car Racing) uitvoering krijgt de vier cilinder nog een kleine boost waardoor de GTI over maar liefst 290 pk beschikt. Zo knalt tweedehands Volkswagen binnen de 6 seconden naar de 100 kilometer per uur en bereikt de auto een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Een waar racemonster in een compact formaat.

(Bron: AutoHaarhuis)

Eerlijke prijs

De prijs van de tweedehands Golf GTI ligt wat hoger dan normaal. Dit omdat het beestje uit 2018 komt en ook nog eens weinig kilometers heeft gemaakt. Je koopt dus eigenlijk een gloednieuwe auto voor een zachtere prijs. Je betaalt 51.700 euro voor het compacte racemonster. De occasion staat bij AutoHaarhuis en meer informatie en foto’s vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: dikke Volkswagen Golf GTI met 290 pk
Sluiten