Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 14 mrt 2019

Droom occasion: een keiharde Volkswagen Golf met veel pk’s

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Volkswagen Golf R VII 2.0 TSI 4Motion

Een dikkere Volkswagen Golf dan dit ga je waarschijnlijk niet snel vinden. Deze jongen is bijzonder! Deze sneeuwwitte bolide uit 2018 heeft looks waar je van gaat kwijlen en drukt je in je stoel op de snelweg. Een zeer stijlvolle Golf met behoorlijk wat pit.

Stijlvol? Dat is die zeker

Opvallen doet deze compacte wagen zeker. Dat komt waarschijnlijk door zijn prachtige sneeuwwitte lak in combinatie met zijn sportieve tintjes. De Golf is namelijk voorzien van vier hele dikke zwarte 18″ licht metalen velgen, geblindeerde ramen, subtiele spoilers en een sportuilaat die zijn oogverblindende looks compleet maken.

Een interieur met alles wat je nodig hebt

Niet alleen zijn looks zijn erg indrukwekkend, ook het interieur is om van te smullen. In de Golf vind je vier hele dikke R-line lederen stoelen met verwarming, een panorama dak, lederen stuur met witte stiksels en een navigatie/mediasysteem met spraakbesturing.

Genoeg pk’s voor veel rijdplezier

Onder de motorkap ligt een motor die je sportieve ambities meer dan waar zullen maken. Je hebt namelijk de beschikking over 310 pk die je naar een topsnelheid van 250 km/h kunnen beuken! Deze jongen is geen GTI, hij lijkt er verdacht veel op.

Een Golf met een prijskaartje

Je verwacht natuurlijk al dit geen Golf is die je voor een bedrag dat onder 15k ligt kan meenemen. Je hebt deze sneeuwwitte Golf voor 47.450 euro voor je deur staan. Meer informatie en foto’s vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een keiharde Volkswagen Golf met veel pk’s
Sluiten