Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 11 jan 2019

Droom occasion: dikke VW Beetle voor je vriendin waar ook jij plezier aan beleeft

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Volkswagen Beetle

Vandaag even geen asfalt opvretende bolide met een gigantische hoeveelheid pk’s. We sluiten de week af met een bolide waar je vriendin of vrouw ontzettend blij van wordt. We hebben een hele dikke Volkswagen Beetle gevonden waar ook jij in gezien mag worden.

De Volkswagen Beetle is voor veel mannen een ‘typische vrouwenauto.’ Een wagen met een lief uiterlijk en een subtiele motor. Natuurlijk rijden we liever een dikke Ford Mustang maar bij deze uitvoering moet je echt even stil staan. Het is gewoon een hele dikke bak!

Strakke looks met een mooi interieur

De Volkswagen heeft mooie looks. Het ‘kevertje’ heeft een grijze metallic lak, ligt stoer op de weg en heeft vier hele dikke licht metalen velgen die opvallen. De Duitse bolide heeft naast zijn mooie exterieur ook een stijlvol interieur. Lederen stoelen, een stijlvol dashboard en een mooi navigatiesysteem om het af te maken.

Onder de motorkap heeft de stoere kever een vier cilinder 1.2 TSI motor liggen met 105 pk. De driedeurs zit op elf seconden op de honderd kilometer per uur en rijdt zo lekker door! Zo kun je dus makkelijk een dagje stad pakken met je vriendin, maar knal je ook gemakkelijk over de snelweg.

Een mooie wagen voor een leuke prijs

De Volkswagen Beetle uit 2015 heeft pas 29.500 kilometers op de teller staan wat hem erg aantrekkelijk maakt. Je kan dus nog hartstikke lang rijden in deze fijne bolide. De bolide kost je maar 21.500,- eurootjes, niet al te veel geld voor een bijna gloednieuwe kever. De auto staat bij VDM Cars in de showroom en meer informatie vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: dikke VW Beetle voor je vriendin waar ook jij plezier aan beleeft
Sluiten