Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 12 aug 2019

Droom occasion: Volkswagen Beetle (oldtimer) in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een oldtimer occasion en niet zo maar eentje: een Volkswagen Beetle uit 1976.

Tweedehands Volkswagen Beetle uit 1976

De oldtimer heeft bij de gemiddelde autoliefhebber een warm plekje in het hart. Dat zijn tenminste nog echte auto’s, geen softwaregedoe en ander technische snufjes. Gewoon een betrouwbare motor die je altijd kunt repareren, een klassiek stuur en wie weet een radio. Mocht je nog op zoek zijn naar een puike occasion in deze categorie, da hebben voor jou een onwijs gave tweedehands Volkswagen Beetle gevonden uit 1976. Een occasion die je zeker wil rijden.

Tweedehands Volkswagen Beetle, occasion oldimter

Je vrije dag spenderen in een iconische oldtimer, klinkt lekker toch? Dat gaat je maar al te goed lukken met deze occasion. Deze Volkswagen Beetle is voor veel mensen een ware autodroom. De oldtimer verkeert in zeer goede staat, is volledig vrij van roest, heeft een stijlvol dak, beschikt over lichtmetalen velgen en komt in zijn originele kleur genaamd ‘Saturn Yellow’. Wat wil je nog meer?

Iconische occasion

Naast zijn strakke exterieur beschikt de tweedehands Volkswagen Beetle over een zeer net en origineel interieur. Het interieur van de occasion uit de seventies is bekleed met skai leder en ziet er goed uit. De oldtimer heeft plek voor vier personen en beschikt zelfs over een klassieke radio. Alles wat je nodig hebt voor een roadtrip in een klassieke occasion.

In de achterbak van de gele kever ligt een zeer betrouwbare 1600 cc injectie motor met een bescheiden 50 pk die je zonder problemen overal naartoe brengt. De tweedehands Volkswagen Beetle is technisch en motorisch perfect in orde.

Bron: Gallery Aaldering

Perfecte oldtimer voor een mooie prijs

Het bedrag wat je neer moet tellen voor de tweedehands Volkswagen Beetle is zeer schappelijk. Je betaalt namelijk ‘maar’ 26.750 euro voor de klassieke occasion. Daarvoor krijg je een kever in topstaat, zonder roest en ook nog met weinig kilometers. Er staan namelijk maar 36.135 kilometers op de teller van het ‘kevertje’. De iconische oldtimer staat te koop bij Gallery Aaldering en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: Volkswagen Beetle (oldtimer) in perfecte staat
Sluiten