Droom occasion: oldtimer ‘Triumph Spitfire’ (1976) in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een heerlijke oldtimer, de Triumph Spitfire 1500 TC uit 1976.

Tweedehands Triumph Spitfire 1500 TC

Een vrije dag kan je op vele manieren spenderen. De één ligt de hele dag op de bank met een kater, de ander zit bij familie en dan is er altijd nog iemand die met zijn oldtimer door de prachtige Nederlandse polders scheurt. Klinkt dat laatste je als muziek in de oren? Dan hebben we vandaag de ideale vrijetijdsauto voor je gevonden, een klassieke Triumph Spitfire 1500 TC. Dat is nog eens een occasion.

Triumph Spitfire 1500 TC

Felgele oldtimer voor eindeloos veel plezier

Deze felgele Britse cabriolet uit 1976 is misschien niet ideaal voor dagelijks verkeer naar je werk, maar het is wel de ideale auto om heerlijke ritjes mee te maken in je vrije tijd. De Triumph Spitfire 1500 T is onlangs volledig gerestaureerd en hiermee is de oldtimer weer klaar voor avontuur.

De occasion is vrij van problemen en altijd goed verzorgd geweest. De carrosserie is roestvrij en de lak zit erop alsof hij net uit de fabriek is komen rollen. Verder heeft de Triumph een klassiek stoffen interieur met mooie zwarten en houten tinten. Daarnaast zitten er strakke lichtmetalen velgen op en heeft de Spitfire een rvs uitlaat waardoor hij ook nog leuk geluid maakt.

Puike occasion voor een scherpe prijs

Voor een leuke oldtimer hoef je geen godsvermogen kwijt te zijn, zo blijkt. Je betaalt voor deze iconische cabriolet 17.950 euro. De tweedehands Triumph Spitfire staat te koop bij klassieker kampioen Gallery Aaldering en meer informatie over de bolide vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: oldtimer ‘Triumph Spitfire’ (1976) in perfecte staat
Sluiten