Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 28 jan 2019

Droom occasion: sneeuwwitte Audi RS6 met brute velgen

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Audi RS6

De stationwagen met ballen, ofwel de Audi RS6. Een auto waar je gemakkelijk de kids mee naar de voetbal brengt en boodschappen doet, maar daarnaast het afvalt op de snelweg kan verbranden. Vandaag hebben we weer een oogverblindend gave RS6 voor je gevonden zodat jij je week extra lekker begint.

Het sneeuwwitte monster ziet er zoals verwacht rete strak uit. De patserige Duitser heeft een prachtige lak, dikke zwarte lichtmetalen velgen, een panoramadak, dikke uitlaat en de iconische Audi grill.

Zoals je weet ziet de auto er vanbinnen net zo luxe uit als vanbuiten. Je neemt plaats op de herkenbare RS6 sportstoelen die uiteraard verwarmbaar zijn en hebt beschikking over een prachtig dashboard met heads-up display. Verder klinkt je favoriete muziek kraakhelder door het Bose geluid en geeft het S-line pakket de stationwagen een lekker sportief randje.

Een beest op de weg

Naast zijn looks heeft de RS6 ook een flinke bak power onder zijn motorkap liggen. De Audi RS6 beschikt namelijk over een heerlijke 8-cilinder die het vermogen heeft van 562 trappelende paardjes. Genoeg pk’s om flink indruk te maken op je buurman!

Goedkoop? Dat zijn ze helaas niet…

Iedereen weet dat hij of zij flink in de buidel moet tasten wanneer je een RS6 voor je deur wil zetten. Dat is ook het geval bij deze in 2014 geboren Audi. De RS6 kost je 77.500,- eurootjes. Mocht je dat kunnen betalen, de Duitse klasbak staat te koop bij Hoefnagels en meer info vind je hier!

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: sneeuwwitte Audi RS6 met brute velgen
Sluiten