Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 12 mrt 2019

Droom occasion: een enorme Range Rover Sport voor een spotprijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Range Rover Sport 3.0

Mocht je toevallig op zoek zijn naar een lekkere ruime boodschappenauto met een flinke dosis power? Dan hebben wij de perfecte bolide voor je gevonden. Een dikke Ranger Rover Sport uit 2010 die ook nog een heel fijn prijs kaartje heeft! Oohja mocht je een feestje hebben? Op de achterbank kun je genoeg kratjes pils kwijt.

Een goed onderhouden stijlicoon

De bolide uit 2010 ziet er eigenlijk nog fantastisch uit. De kolossale bolide heeft klassieke Range Rover looks en heeft stijlvolle hoeken. Verder heeft de ‘English Giant’ vier enorme velgen waar je ‘u’ tegen zegt en geblindeerde ramen om hem wat mysterieuzer te maken! Kortom een dikke bak, waar je graag in gezien wil worden.

Heel veel toffe opties

Uiteraard was de Range Rover in 2010 één van de dikste bolides van het moment en die charmes vinden we nu ook nog terug! Zo plof je neer om leren stoelen en banken die ook nog eens verwarmd kunnen worden. Verder heb je spraakgestuurde navigatie, Harman Kardon geluid, een start en stop systeem en een Range Rover klok om het nette dashboard af te maken. Daarnaast wordt boodschappen een makkie door de zee van ruimte waar je gebruik van kan maken!

Genoeg pk’s en veel snelheid

Dat je met deze ‘Range’ het gaspedaal even flink kan indrukken is niet gek. Onder de motorkap van het Engelse beest ligt een puike 6-cilinder die beschikt over 211 trappelende paardjes. De automatische diesel zit binnen 10 seconden op de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 193 km/h! Genoeg power om mee naar de buurtsuper te rijden toch?

Hij heeft wat kilometers op de teller staan, maar dat doet wat met de prijs

Dat de Range Rover Sport een aangename prijs heeft komt natuurlijk door zijn leeftijd maar ook de kilometerstand. De bolide heeft namelijk al 188.179 kilometers gelopen, maar snakt naar meer! Door die twee meespelende factoren tik jij de bolide voor maar 19.950,- euro op de kop. Geen geld toch voor zo’n dikke bolide? Meer informatie over de Range Rover Sport uit 2010 vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een enorme Range Rover Sport voor een spotprijs
Sluiten