Wheels 1 jan 2019 Marlon Labrie

Droom occasion: Porsche Panamera met een dikke 300 pk

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Porsche Panamera

De allereerste droom occasion van 2019 is een strakke Porsche Panamera uit 2015 geworden. Een stijlvolle diesel met een bijzonder interieur en een heerlijk sportief randje.

Dit blauwe monster ziet er natuurlijk fantastisch uit. De diep glimmende lak in combinatie met de geblindeerde ramen geeft de auto een zakelijke tint. De lichtmetalen velgen van 18 inch voegen daar wat sportiviteit aan toe.

Bijzonder interieur

Wanneer je deze exquise Panamera binnenstapt krijg je gelijk zin in één specifiek drankje, een goede cognac. De lederen sportstoelen, dashboard en details zijn allemaal in de kleur cognac. Een bijzondere kleur waar je een liefhebber van moet zijn, maar in combinatie met de donkere houttinten en zwarte knoppen is het een prima kleurencombinatie. Gewoon weer eens wat anders.

Naast zijn bijzondere interieur heeft de Porsche Panamera ook nog eens de nodige pk’s onder zijn kap liggen. Daar vind je een dikke zes cilinder met 300 trappelende paardjes. Een dikke bolide met stijl, klasse en pure power!

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 62.500,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Hoefnagels zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze dikke Porsche Panamera

Meer tweedehands auto’s

Is dit niet helemaal jouw droom auto? Niet getreurd, misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Reageer op artikel:
Droom occasion: Porsche Panamera met een dikke 300 pk
Sluiten