Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 27 mei 2019

Droom occasion: superstrakke Porsche Panamera 4.8 GTS

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS.

Tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS

Helaas, het weekend heeft zich weer achter je gelaten en er staat weer een nieuwe werkweek voor je klaar. Ondanks dat het maandag is, zijn er ook positieve dingen te melden. Het zonnetje schijnt en we hebben weer een heerlijke tweedehands bolide voor je gevonden. Dit maal een superstrakke Porsche Panamera.

Porsche Panamera GTS 4.8, tweedehands, occasion

Eén ding is zeker met deze occasion, je rijdt niet voor lul. Het ‘zwarte monster’ heeft een uitstraling waar je ‘u’ tegen zegt en menig mens zal zijn hoofd even omdraaien wanneer deze jongen door de straat komt rijden. Zijn strakke looks heeft hij te danken aan gestroomlijnde design, lekkere kleur, brute velgen met rode remschijven, zijn vier uitlaten en de subtiele spoiler. Kortom: een klasbak.

Occasion met power, heel veel power

De pret houdt natuurlijk niet op met alleen zijn exterieur. Ook de binnenkant van deze Porsche Panamera is simpel gezegd om van te smullen. De tweedehands Duitser beschikt over alles wat je maar wil. Dikke lederen sportstoelen, een stijlvol dashboard, een stijlvol stuur, navigatie, een puik muzieksysteem en leuke extra’s zoals een subtiel klokje in het dashboard.

Onder de motorkap van deze heerlijke occasion ligt een ware parel. Je vindt daar een dikke 4.8 liter V8 met maar liefst 430 steigerende paardjes. Die combinatie verzekert jou van een fantastische rijervaring. De tweedehands Panamera knalt binnen de 5 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 288 kilometer per uur. Een waar monster op de weg (of het circuit).

Een Porsche met een prijs

Je voelt de bui waarschijnlijk al wel hangen, het niet een occasion die je vanmiddag nog even ophaalt. De Porsche uit 2013 heeft namelijk een aardig prijskaartje. Maar 59.950 euro is echt een scherpe prijs voor deze krachtpatser, die iedere euro meer dan waard is. Heb je interesse of wil je meer foto’s zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: superstrakke Porsche Panamera 4.8 GTS
Sluiten