Droom occasion: sportieve Porsche Cayman met een zachte prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Porsche Cayman S

Stiekem willen we allemaal natuurlijk een dikke bolide voor de deur hebben staan. Alleen is het natuurlijk niet bij iedereen haalbaar om de allernieuwste snelheidsduivels te bezitten. Gelukkig is er ook een tussenweg. Zo kun je natuurlijk ook een sportwagen voor de deur zetten die al een beetje op leeftijd is. De performance is er niet minder om en het prijskaartje een stuk fijner. Vandaag hebben we zo’n occasion voor je, een Porsche Cayman S uit 2006.

Porsche Cayman

Mooi blauw is niet lelijk

Een uitstraling, dat heeft-ie zeker. Deze kleurige Duitser is in 13 jaar tijd onwijs goed onderhouden. De kobaltblauwe metallic lak ziet er nog piekfijn uit, de lichtmetalen vijfspaakvelgen met rode remschijven blinken en de uitklapbare spoiler geeft hem een sportief tintje. De Cayman heeft een tijdloos jajse waar wij geen genoeg van krijgen.

Klassiek interieur

Het interieur van de Porsche is simpel gezegd gewoon goed. De Cayman S beschikt over twee lederen sportstoelen, een sportief stuur, dikke meters en tellers, een klassiek dashboard, een puik geluidssysteem en navigatie om het af te maken. Een klassiek maar stijlvol interieur zoals we dat gewend zijn van Porsche.

Blauwe snelheidsduivel

Dat deze Cayman over een sportief imago beschikt is wel duidelijk! In de achterbak van de Porsche ligt een puike 6 cilinder met bijna 300 pk, 296 om precies te zijn. Die trappelende paardjes trekken je binnen de 5 seconden naar de 100 kilometer per uur en bereiken een topsnelheid van 275 kilometer per uur! De Porsche heeft al wel wat kilometers gemaakt (164.460), maar daardoor wordt de prijs van deze occasion des te aantrekkelijker.

Een dikke occasion voor een mooie prijs

Je betaalt ‘slechts’ 24.950 euro voor dit beest van een Cayman! Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: sportieve Porsche Cayman met een zachte prijs
Sluiten