Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 10 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: tweedehands Porsche Cayman voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een excentrieke tweedehands Porsche Cayman 2.7 uit 2007.

Tweedehands Porsche Cayman 2.7 uit 2007

Ben je toevallig op zoek naar een ietwat excentrieke occasion waarmee je jouw zondagen net wat leuker maakt? Wij zijn er voor je. We hebben ons best gedaan en hebben een puike tweedehands Porsche Cayman 2.7 gevonden. Een Porsche die net wat excentrieker is dan een klassieke 911 maar zeker niet minder is. Let vooral ook op de prijs, die voor een Porsche zeer scherp is.

Tweedehands Porsche Cayman uit 2007, occasion
Bron: DeAutomobielfabriek Bron: DeAutomobielfabriek

Uiteraard lijkt de tweedehands Porsche Cayman best wel veel op een klassieke 911. De occasion heeft een sportief design met scherpe hoeken en herkenbare bollingen. Verder heeft de auto een puike uilaat die garant staat voor lekker geluid, een inklapbare spoiler, luchtfilters aan de zijkant en een strakke grijze lak die hem een stijlvolle look geeft.

Sportieve occasion met een zakelijk interieur

De sportieve Duitse tweezitter heeft een interieur waarbij zakelijkheid en sportiviteit worden gecombineerd. Zo heeft de tweedehands Porsche Cayman een zwart lederen interieur met Alcantara lederen sportstoelen, sportstuur, Porsche audiosysteem, Porsche Stability Management (PSM) en een ‘ouderwetse’ schakelpook. Simpel gezegd, een zakelijk interieur met een sportief randje.

Of je kan blazen met deze occasion? Jazeker. De tweedehands Porsche Cayman beschikt namelijk over een puike boxermotor die je heel veel plezier oplevert. De 245 pk sterke motor en de wegligging maken van iedere bocht een genot. Mocht je zijn ultieme snelheid willen testen? Weet dan dat hij binnen 6 seconden naar de 100 kilometer per uur knalt en een topsnelheid van 258 kilometer per uur heeft. Deze jongen staat garant voor veel rijplezier.


Bron: DeAutomobielfabriek

Een dikke Porsche occasion voor een scherpe prijs

Puike occasion voor een scherpe prijs. Je betaalt namelijk ‘maar’ 24.950 euro voor deze tweedehands Porsche Cayman. De bolide staat te koop bij DeAutomobielfabriek en meer informatie over de Duitse snelheidsduivel vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Porsche Cayman voor een scherpe prijs
Sluiten