Wheels 31 dec 2018 Marlon Labrie

Droom gezinsauto (occasion): Porsche Cayenne 3.6 GTS met spierballen

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van een dikke gezinsauto tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Gezinsauto: Porsche Cayenne 3.6 GTS

De kerstdagen liggen achter ons en het nieuwe jaar kruipt steeds dichter bij. Goed om alvast vooruit te kijken toch? Vandaag hebben we een droom occasion gevonden voor de (aanstaande) vaders. Een dikke Porsche Cayenne uit 2015.

Wanneer je naar deze uiterst stijlvolle en gespierde Cayenne kijkt, vallen er twee dingen op. De diep zwarte lak en de enorme 21 inch sportvelgen. Dat in combinatie met het strakke design, maken het luxe design van de Porsche Cayenne helemaal af.

Wanneer het exterieur je nog niet overtuigt, doet het interieur dat wel. Je wordt overvallen door opties en luxe. Alle zwart lederen sportstoelen in de auto zijn verwarmt, je rijdt heerlijk met de automaat, je hebt een sportpakket tot je beschikking, navigatie, een panodak en een Bose geluidsinstallatie om het af te maken. Een Cayenne die tot zijn nok toe vol zit met opties.

Ongelofelijk veel pk’s

De GTS beschikt over een opgewaardeerde 3,6 liter V6-turbomotor die goed is voor 440 pk! De SUV heeft een topsnelheid van 262 km/h en zit binnen de 5.2 seconden op de 100 km/h. Daarmee zijn de prestaties in lijn met de rest van de auto: krachtig, sportief en bijzonder indrukwekkend.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 84.500,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Prins Esclusivo zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze Porsche Cayenne 3.6 GTS.

Meer tweedehands auto’s

Niet op zoek naar een gezinsauto? Niet getreurd, misschien hebben we wat anders voor je in onze wekelijkse rubriek Manners Occasions.

Reageer op artikel:
Droom gezinsauto (occasion): Porsche Cayenne 3.6 GTS met spierballen
Sluiten