Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 10 oktober 2019

Droom occasion: tweedehands Porsche Cayenne 4.8 Turbo uit 2012

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een dikke Porsche Cayenne 4.8 Turbo uit 2012.

Tweedehands Porsche Cayenne 4.8 Turbo

Een occasion waar je de nodige kratten bier in kwijt kan, gemakkelijk mee naar de IKEA kunt en ook nog eens in kunt scheuren. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan moet je vandaag opletten, we hebben namelijk een tweedehands Porsche Cayenne 4.8 Turbo uit 2012 voor je klaar staan.

Tweedehands Porsche Cayenne 4.8 Turbo occasion
Bron: De Automobielfabriek

Wat deze tweedehands Porsche Cayenne sowieso mee heeft, is zijn looks. De ingenieurs van Porsche hebben deze occasion jaren geleden een iconisch design gegeven, dat is gehuld in een sneeuwwitte lak. Dit gaat perfect samen met de opties van het sportdesign pakket. De witte lak in combinatie met de enorme zwarte lichtmetalen velgen, geblindeerde ramen, dubbele uitlaten en de enorme grill is een lekkere combinatie.

Ruime occasion met veel power

Wanneer je de portieren van de tweedehands Porsche Cayenne opent, enter je een oase van luxe en comfort. Je zit comfortabel in de zwart lederen sportstoelen, hebt de beschikking over een middenpaneel met bizar veel opties en dankzij het navigatiepakket zul je niet snel verdwalen. Verder verzorgen het lederen stuurwiel en de verschillende rijmodi (sport, comfort en normal) voor een plezierige rijervaring.

Naast zijn luxe en comfort kan deze brute tweedehands Porsche Cayenne 4.8 Turbo ook lekker scheuren. Het beestje heeft niet voor niets ‘Turbo’ in zijn naam staan. Onder de motorkap vind je een dikke achtcilinder met maar liefst 500 pk. De occasion knalt binnen 5 seconden naar de 100 kilometer per uur en kan een topsnelheid bereiken van 278 kilometer per uur.

Prima prijs

Aan zijn staat te zien zal deze occasion niet voor een dumpprijs weg gaan. Grijp je spaarvarken er maar bij aangezien je een redelijk maar eerlijk bedrag moet neertellen voor tweedehands Porsche Cayenne uit 2012. Je betaalt 44.950 euro voor de dikke SUV. Wil jij die wel voor je deur hebben? Hij staat te koop bij De Automobielfabriek en meer informatie over het showpaardje vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Porsche Cayenne 4.8 Turbo uit 2012
Sluiten