Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 14 aug 2019

Droom occasion: tweedehands MINI Cooper voor een miniprijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands MINI Cooper 1.6 Chili uit 2007.

Tweedehands MINI Cooper 1.6 Chili

Mocht je nog op zoek zijn naar een compacte bolide die er lekker uitziet en veel rijplezier biedt, dan hebben we een lekkere occasion voor je. Deze tweedehands MINI Cooper 1.6 Chili uit 2007 is een stijlvolle auto met een prijskaartje waar je blij van wordt.

Tweedehands MINI Cooper 1.6 Chili, occasion
Bron: De Automobielfabriek Bron: De Automobielfabriek

De puike tweedehands MINI Cooper heeft een lekker kleurtje met bijpassende racestrepen, onwijs strakke velgen, zwarte spiegelkappen, licht geblindeerde ramen en een zwart dak met de Engelse vlag. Een iconische occasion die er gewoon onwijs lekker uitziet.

Strakke occasion met nog aardig wat power

Om het sportieve randje nog wat kracht bij te zetten hebben de makers van deze MINI Cooper het interieur op de goede manier opgedoft. De Britse occasion beschikt over een leren sportstuurwiel, sportstoelen, mooie hemelbekleding en een klassiek MINI-dahsboard waarin de creme kleur van het exterieur weer treffend terugkomt.

Onder de motorkap van de puike MINI Cooper ligt een 1,6 viercilinder met 120 pk. Dat maakt deze tweedehands MINI Cooper geen racemonster, maar hij heeft nog aardig wat power. De tweedehands MINI Cooper zit binnen de 10 seconden op de 100 kilometer en heeft een topsnelheid van 197 kilometer per uur. Een prima bolide voor zowel in de stad als op de snelweg.


Bron: De Automobielfabriek

Goede prijs

Naast zijn heerlijke uitstraling en performance is de prijs van deze iconische occasion een waar pluspunt. Je tik de tweedehands MINI Cooper voor maar 6.950 euro op de kop. Geen geld voor auto die maar 120.000 kilometer heeft gereden en nog in goede staat is. De betaalbare occasion staat te koop bij De Automobielfabriek en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands MINI Cooper voor een miniprijs
Sluiten