Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 28 december 2018

Droom occasion: exorbitant dikke Mercedes-Benz S-klasse 63 AMG

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Mercedes-Benz S-klasse 63 AMG

We sluiten de week af met de koning onder de Mercedessen. Vandaag hebben we een ongelofelijk dikke Mercedes-Benz S-klasse voor je gevonden die smeekt om een nieuwe eigenaar.

De nog gloednieuwe S-klasse komt uit 2018 en kan niet stil blijven staan in de showroom. De Mercedes heeft killer looks! Dat komt door zijn mooie grijze kleur, geblindeerde ramen, dikke zwarte velgen met rode remschijven en de traditionele grill. Een auto waarvan je mond open valt.

Wanneer je in deze bolide binnenstapt waan je jezelf in een oase van luxe. De wagen heeft eigenlijk alles. prachtige gedetailleerde AMG styling, cognac bruine leren stoelen, verwarming in heel de auto, sportpakket, tv’s, wifi voorbereiding, heads up display en een koelbox voor een flesje champagne voor de bijrijders.

Een circuit waardige Mercedes

Met alleen zijn looks en luxe is het feestje nog niet voorbij (gelukkig). Ook onder de motorkap ligt genoeg plezier, daar vind je een dikke achtcilinder AMG motor met maar liefst 612 trappelende paardjes! Een Mercedes die het asfalt op Zandvoort zal verslinden.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 195.000,- euro lichter. Mocht jij geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij VDM Cars zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze dikke Mercedes-Benz S-klasse 63 AMG

Meer tweedehands auto’s

Is dit niet helemaal jouw droom auto? Niet getreurd, misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden. 

Reageer op artikel:
Droom occasion: exorbitant dikke Mercedes-Benz S-klasse 63 AMG
Sluiten