Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 18 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé AMG uit 2014

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé 63 AMG uit 2014.

Tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé 63 AMG

Mocht je op zoek zijn: we hebben weer een appetijtelijke occasion van het internet geplukt. Ditmaal staat er een dikke tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé 63 AMG uit 2014 voor je klaar. Een sexy occasion met een excentriek interieur.

Tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé AMG occasion
(Bron: VDM Cars)

De tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé heeft een stijlvol en compact design en komt imponerend over door zijn metallic zwarte lak. Verder heeft de Duitse occasion een set lichtmetalen velgen, gele remklauwen om wat kleur aan de wielen toe te voegen en een set AMG sportuitlaten om het af te maken.

Sexy occasion met een excentriek interieur

De één zal er op afknappen, de ander zal het geweldig vinden. Het interieur van de tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé is ietwat excentriek. Je verwacht misschien zwart leder, maar dat is voor de verandering cognac bruin. Het is weer eens wat anders, wij kunnen we wel mee leven. De bruine tinten en het paarse neon licht combineren lekker. Tel daar de AMG details bij op en het is af.

Doordat de S-Klasse relatief licht, waardoor deze tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé een ware snelheidsduivel is. Dankzij het gewicht en zijn dikke V8 met 585 pk is de sportieve tweedeurs klaar voor de een ritje naar de Duitse snelweg. De occasion knalt binnen de 4seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Dit is een echte racebak.

Flinke prijs

Het jammere is dat deze occasion niet goedkoop is, anders hadden we hem gelijk voor onze deur gezet. De tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé uit 2014 staat te koop voor 89.500 euro, aan jou om daar nog wat van af te onderhandelen. De occasion staat te koop bij VDM Cars en meer informatie over de bolide vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Mercedes-Benz S-Klasse Coupé AMG uit 2014
Sluiten