Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 28 aug 2019

Droom occasion: tweedehands Mercedes-Benz CLA voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een onwijs lekkere tweedehands Mercedes-Benz CLA Klasse uit 2013.

Tweedehands Mercedes-Benz CLA Klasse

Een heerlijke occasion waar je allang niet meer de hoofdprijs voor betaalt. We hebben het over een tweedehands Mercedes CLA Klasse uit 2013. De prijs is aardig gezakt, waardoor je heel veel auto krijgt voor een heel fijne prijs.

Tweedehands Mercedes-Benz CLA Klasse occasion

De tweedehands Mercedes-Benz CLA Klasse uit 2013 is liefde op het eerste gezicht. Het mooiste meisje uit de klas heeft eigenlijk alles mee. Een strak en stijlvol design met sexy rondingen, een lekker kleurtje, dikke sportvelgen, sportuilaten, geblindeerde ramen en een grill waar je van gaat kwijlen.

Stijlvolle occasion met sportieve look

Het sportieve randje van de sexy CLA Klasse vind je terug in het interieur van de occasion. De tweedehands Mercedes-Benz CLA Klasse heeft strakke sportstoelen, een sportstuur en een stijlvol dashboard. Allemaal voorzien van gele details. Van stiksels tot racestrepen, alles zit erop.

Of het leuk is om in deze tweedehands Mercedes-Benz CLA klasse te rijden? Ja hoor. Onder de motorkap van de occasion vind je een bescheiden viercilinder motor met 156 pk. Deze trappelende paardjes trekken jou binnen 9seconden naar de 100 kilometer per uur en naar een topsnelheid van 230 kilometer per uur.


Bron: VDM Cars

Scherpe prijs

Zoals we al vertelden is de prijs van deze bolide een stuk aangenamer dan zijn nieuwprijs. Je betaalt nu 35.000 euro voor de sportieve tweedehands Mercedes-Benz CLA Klasse uit 2013. De auto staat te koop bij VDM Cars en meer informatie over de occasion vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Mercedes-Benz CLA voor een scherpe prijs
Sluiten