Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 13 sep 2019

Droom occasion: tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse met scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een onwijs strakke Mercedes-Benz C-Klasse Coupé 200 Ambitionuit uit 2016.

Tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse Coupé 200 Ambition

Om het weekend alvast in te rijden hebben we weer een mooie droom occasion voor je klaarstaan. Ditmaal een tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse Coupé uit 2016. Een heerlijke bak met een zakelijk en sportief randje.

Tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse Coupé occasion
Bron: VDM Cars

Tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse Coupé occasion
Bron: VDM Cars

De tweedehands Mercedes-Benz is een behoorlijk mysterieuze verschijning. De reden daarvan is zijn zwarte exterieur. De Duitse occasion heeft namelijk een heerlijke (obsidiaan) zwarte metallic lak die perfect samengaat met zijn lichtmetalen 18 inch velgen. Verder heeft de Mercedes een sexy kont en een herkenbare grill. Zo zien we het graag.

Zakelijke én sportieve occaion

Het interieur van de tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse heeft het beste van twee werelden. Het met dashboard met zwart houten afwerking, de navigatie en het panoramadak geven de occasion een zakelijk tintje. Tegelijkertijd zorgen de lederen sportstoelen, het sportstuur en de AMG-Styling voor een sportief tintje. Hierdoor is de occasion de perfecte mix tussen zakelijk en sportief.

Onder de motorkap van de tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse Coupé uit 2016 ligt een bescheiden viercilinder motor met een kleine 184 pk. Desondanks moet je de bolide zeker niet afschrijven. Binnen de 7 seconden zit de occasion op een snelheid van 100 kilometer per uur en hij bereikt een topsnelheid van 235 kilometer per uur.

Mooie prijs

Zoals je ziet is de occasion eigenlijk nog gloednieuw. De tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse uit 2016 heeft pas 36.416 kilometer op zijn teller staan en heeft altijd goed onderhoud gehad. Desondanks heeft de Duitse klasbak een prima prijs. Je betaalt namelijk maar 36.500 euro voor de C-Klasse. Lijkt dat je wel wat? De occasion staat te koop bij VDM Cars en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse met scherpe prijs
Sluiten