Droom occasion: dikke tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een tweedehands bizar dikke tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster.

Tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster uit 2018

We hebben namelijk Droom Occasion voor je klaarstaan met de hoofdletters D en O. Check deze bizar gave Mercedes-Benz AMG GT Roadster. Betaalbaar? Dat is deze bolide absoluut niet, maar dat doet er nu even niet toe.

Tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster occasion
Bron: VDM Cars

We willen je vandaag even laten weg zwijmelen met deze tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster en dat gaat naar onze mening wel lukken. De brute occasion uit 2018 straalt aan alles uit dat hij snel is. De Roadster heeft een bijzonder gaaf design waarin zijn lange neus met enorme grill heuse blikvangers zijn. Tel daar de lichtmetalen velgen met gele remklauwen, zijn sexy kont en brute pijpen bij op en hij is af. In deze occasion wil je gezien worden.

Occasion met een dikke V8

Ondanks dat deze Duitse occasion plek biedt voor maar twee personen wordt je als passagier overrompeld door luxe. Dankzij de AMG-styling heeft het interieur van de tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster een heerlijke upgrade gekregen. Het leer op de sportstoelen, de portieren en het dashboard heeft een gave kleurcombinatie van zwart wit. Heb je een luxe sportstuur in je handen, gebruik je een prachtig mediasysteem en maken de verschillende rijmodus de bolide helemaal af.

We wachten nog op één ding, zijn snelheidsspecificaties. Geloof ons, dat zit wel goed. Onder de motorkap van de tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster ligt een dikke V8 Biturbo motor met maar liefst 557 pk. De occasion knalt hierdoor binnen de 4 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van (hou je vast) 316 kilometer per uur. Met deze jongen hoef je je niet te schamen op het circuit.

En dan nog de prijs….

Helaas, voor veel mensen is het niet mogelijk om deze occasion even op te kop te tikken. Je betaalt 224.450 euro voor deze tweedehands Mercedes-Benz Roadster uit 2018. Daar krijg je wel een bijna nieuwe bolide voor die je onwijs veel plezier oplevert. Interesse? De occasion staat bij VDM Cars en meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: dikke tweedehands Mercedes-Benz AMG GT Roadster
Sluiten