Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 12 nov 2018

Droom occasion: pijlsnelle Mercedes-Benz A klasse 250 AMG

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wilt rijden.

We sloten vorige week af met een klein maar fijne Volskwagen Golf, vandaag beginnen we met een hele gave en vooral pijlsnelle Mercedes-Benz A250 AMG met ongelofelijk veel pk’s. Op zoek naar de perfecte auto die je overal kan parkeren en lekker op zijn staart kan trappen? Wij hebben hem gevonden, en hij is nog betaalbaar ook.

Mercedes-Benz A250 AMG

Deze uit 2013 afkomstige Duitse snelheidsduivel staat te popelen om je te verrassen met zijn looks en zijn performance. Deze bolide valt op! De gave kleur rood/oranje in combinatie met de gave AMG velgen zijn een lust voor het oog. De twee uitlaten maken het helemaal af, je rijdt niet voor lul in deze bak.

Het interieur van deze puike hatchback is om van te smullen. In het dashboard vind je mooie tinten van carbon, zwart leer en uiteraard rode details vanwege de AMG line. Een perfecte combinatie. De lederen sportstoelen met verwarming maken de A klasse helemaal af!

Pk’s om van te smullen

We sluiten af met de power van deze compacte Mercedes. Deze heerlijke bolide heeft hele dikke AMG vier cilinder met maar liefst 211 pk! Voor de snelheidsduivels onder ons is dit een ware droom. Pure AMG power in zo’n compacte auto, een geweldige performance gegarandeerd.

De Mercedes-Benz A250 heeft 98.202 kilometer op de teller staan. Hierdoor kan die nog hartstikke lang mee, maar het maakt de A klasse qua prijs een stuk aantrekkelijker.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 24,950- euro lichter. Mooie prijs voor zo’n gave bak. Mocht je geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Breedveld Auto’s zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze brute Mercedes-Benz A250 AMG

Meer tweedehands auto’s

Misschien is dit toch niet je droom occasion, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Reageer op artikel:
Droom occasion: pijlsnelle Mercedes-Benz A klasse 250 AMG
Sluiten