Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 15 mrt 2019

Droom occasion: lekker het weekend in met een hele dikke McLaren

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

McLaren MP4-12C

Het is je weer gelukt, nog één dagje volhouden en je hebt een welverdiend weekend. Maar om deze gure week nog even lekker af te sluiten hebben we nog een heerlijke bolide voor je gevonden. Dit maal een oogverblindende McLaren MP4-12C!

McLaren MP4-12C

Een bolide met een heerlijk kontje

Dit racemonster puur sang ziet eruit alsof die alleen op het circuit thuis hoort, maar je hebt geluk. Jij kan er gewoon mee de weg op en hem vertrouwd voor de deur parkeren. Dat je deze zilveren bolide wel zou rijden is natuurlijk niet gek. Zijn gestroomlijnde design, stijlvolle sideskirts, dikke zwarte velgen en enorme sexy kont maken de McLaren uit 2012 een waar stijlicoon.

Een coupé met een groots interieur

Ondanks dat deze snelheidsduivel niet al te groot is, heeft hij een zeer mooi interieur. De MP4-12C heeft twee prachtige zwart lederen stoelen die bestaat uit twee soorten leer en voorzien is van toffe details. Verder bestaat het interieur uit zwart suède met gele stiksels en heeft hij een een indeling waardoor het net een spaceshuttle lijkt.

Niet normaal veel pk’s in de achterbak

Zoals je verwacht had ligt het motorblok van de Engelse krachtpatser in de achterbak. Daar ligt een hele lekkere acht-cilinder met maar liefst 625 trappelende paardjes. De bolide is pijlsnel en zal bij het indrukken van het gaspedaal in je stoel drukken.

Een bolide met een prijsje

Dat deze McLaren MP4-12C geen koopje zou zijn wist je waarschijnlijk al. De auto met pas 49.000 kilometers op de teller kost je 139.500 eurootjes. Hij staat bij Hoefnagels en mer informatie en foto’s vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: lekker het weekend in met een hele dikke McLaren
Sluiten