Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 8 april 2019

Droom occasion: wegdromen op maandag met een vette McLaren 570S

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

McLaren 570S

De International Amsterdam Motor Show zit erop, vier zinderende dagen die volledig in het teken stonden van alleen de aller dikste auto’s ter wereld! Nu de meeste bolides die op de IAMS stonden nu weer onderweg zijn naar hun thuisbasis zwijmelen wij nog even weg op deze zonnige maandag. Geniet even mee van deze hele dikke McLaren 570S.

McLaren 570S

Een design met details tot in de perfectie

Het eerste wat opvalt is natuurlijk zijn uitzonderlijk gave kleuren combinatie, McLaren Orange gecombineerd met Black Alcantara. Daarnaast passen die ‘snelle’ kleuren perfect bij het design van de Britse krachtpatser! Zijn snelle design, dikke velgen en prachtige details maken het een ware superster! Dat de roots van McLaren in de Formule 1 liggen valt onwijs goed te zien.

Een sportief interieur met dikke opties

Naast zijn design is ook het interieur om van te smullen. De snelheidsduivel heeft geweldige zwart suède design, twee heerlijke sportstoelen, een stijlvol stuur, middenpaneel van carbon en een mediasysteem. Verder heeft de 570S een puik audiosysteem en oranje details om het interieur helemaal af te maken.

Een bloedsnel racemonster

De ware performance ligt bij de McLaren 570S natuurlijk in de achterbak! Daar ligt een Brits meesterwerk wat maar liefst 570 trappelende paardjes bevat! De McLaren 570S knalt binnen de 3 seconden! naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 328 km/h! Een bolide die gemaakt is voor het circuit en natuurlijk de openbare weg.

Uiteraard geen koopje

Je verwacht het al, het prijskaartje van deze exquise bolide is behoorlijk hoog. Je betaald voor de McLaren 570S een kleine 189,950,- eurootjes! Een bolide die iedere euro gegarandeerd waard is! Kan je geen genoeg krijgen van de 570S? Meer informatie en foto’s vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: wegdromen op maandag met een vette McLaren 570S
Sluiten